Cuisine
Belge 
Budget
Jours de fermeture
Dimanche soir, Lundi soir
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.4 Basé sur 4 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
4 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Vicky
Avis du: inconnu

Dit is zeker een aanrader, het is een gezellig...

Dit is zeker een aanrader, het is een gezellig en sfeervol restaurant waar je goed en lekker kunt gaan eten. Het iers vlees is zeker een aanrader zeer lekker vlees,goede portie. De kreeft kan je vers kiezen en de kwaliteit en de smaak is gewoon perfect. Hier komen we zeker nog eens.

Sarah
Avis du: inconnu

Onlangs hadden wij het genoegen om dit restaura...

Onlangs hadden wij het genoegen om dit restaurantje te ontdekken. Wat meteen opvalt, is de uitgebreide kaart, zowel voor de vlees- als visgerechten. Zeer interessante mosselspecialiteiten (bv.met zongedroogde tomaatjes en provençaalse kruiden, niet geprobeerd). Het Iers rundvlees is overheerlijk, net als de vers bereide béarnaisesaus. Mijn tafelgenoten hadden de cote à l'os, die zeer professioneel aan tafel werd gesneden. Twee zeer lekkere witte wijnen gedronken. Service is heel professioneel en vriendelijk, zeer flexibel, kortom: een aanrader van formaat! Goede porties, alles van de beste kwaliteit, zeer verzorgd, maar zonder pretentie! Door de uitgebreide keuze aan vis en vlees komt iedereen hier aan zijn trekken!

Andre
Avis du: inconnu

Een eerlijke taverne die kwaliteit brengt aan...

Een eerlijke taverne die kwaliteit brengt aan een eerlijke prijs,zonder franjes,zonder show maar degelijk.

Kurt
Avis du: inconnu

De sfeer is geschikt voor het publiek van het...

De sfeer is geschikt voor het publiek van het iets verder gelegen discoteek fabiola. De patroon is alles behalve vriendelijk. De kwaliteit van eten is goed. In het weekend speelt er een live zanger voor diegene die dat graag hoort. Meer geschikt voor ouder publiek

Tous les avis de ce restaurant