Avis pour The Century

205 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.8
205 avis
date score
Willem & Petrousch V.
Avis du: 23/04/2019
Willem & Petrousch V. recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Super bediening (tattooed man), op rustig tempo...

Super bediening (tattooed man), op rustig tempo, lekker tot de laatste smaakpupil. Top!

Laurent
Avis du: 23/04/2019
Laurent recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie

Zeer vriendelijk personeel Erg lekker eten Mooi...

Zeer vriendelijk personeel Erg lekker eten Mooie locatie

Andreas
Avis du: 23/04/2019
Andreas recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Lekker gegeten en goede bediening. Gelijk altij...

Lekker gegeten en goede bediening. Gelijk altijd

paul
Avis du: 22/04/2019
paul recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

vlotte vriendelijke bediening en lekker eten...

vlotte vriendelijke bediening en lekker eten

Jos
Avis du: 21/04/2019
Jos recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zeer lekker en super vriendelijke bediening...

Zeer lekker en super vriendelijke bediening en we zaten op een niet te overtreffen plaatsje dank jullie

Natasja A.
Avis du: 21/04/2019
Natasja A. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lekker eten ,vriendelijk personeel En gezellig...

Lekker eten ,vriendelijk personeel En gezellig .

GUIDO
Avis du: 17/04/2019
GUIDO recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

we kunnen zelfs met een grote groep à la carte...

we kunnen zelfs met een grote groep à la carte eten. Lekker, genoeg. Heel vriendelijk personeel.

Jean-Pierre W.
Avis du: 01/04/2019
Jean-Pierre W. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Heel lekkere maaltijd geserveerd door vlot,...

Heel lekkere maaltijd geserveerd door vlot, vriendelijk personeel !!!

Eveline
Avis du: 01/04/2019
Eveline recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants

we komen dikwijls maar dit was misschien de...

we komen dikwijls maar dit was misschien de laatste keer, het gerecht is altijd koud, het is de derde keer dat ik iets moet terug sturen, gisteren waren de groenten en de saus weer koud

Els W.
Avis du: 01/04/2019
Els W. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Het was veel te druk en te luidruchtig. De...

Het was veel te druk en te luidruchtig. De garçons moesten de hele avond lopen en gaven geen verwelkomende indruk want alles moest zeer snel gaan. Om te betalen moest je dan weer lang wachten. Spijtig maar geen ontspannen ervaring voor mij en mijn ouders

date score