Avis pour Figaro

459 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
9.0
459 avis
date score
Stephan
Avis du: 18/02/2019
Stephan recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Ontvangst, vriendelijkheid en bediening waren...

Ontvangst, vriendelijkheid en bediening waren top, maar geen van ons beiden vond het eten lekker. Mss hebben we ons vergist door voor het valentijnsconcept te kiezen.... We geven hun zeker het voordeel vd twijfel, het restaurant staat hoog aangeschreven.

Martine
Avis du: 17/02/2019
Martine recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Het geserveerde eten is fantastisch en de bedie...

Het geserveerde eten is fantastisch en de bediening zeer hartelijk! Zo fijn dat we Oliver mee mogen brengen.

Guy
Avis du: 16/02/2019
Guy recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Steeds topniveau....

Steeds topniveau.

paul v.
Avis du: 15/02/2019
paul v. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

heel fijn valentijnmenu ! we hebben ervan genot...

heel fijn valentijnmenu ! we hebben ervan genoten - bedankt Jacques - doe zo verder - Martine en Paul

CASTERMANS R.
Avis du: 04/02/2019
CASTERMANS R. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

gezellig,fijne ontvangst en vooral lekker geget...

gezellig,fijne ontvangst en vooral lekker gegeten

Johan
Avis du: 02/02/2019

We zijn wegens ziekte van één van de deelnemers...

We zijn wegens ziekte van één van de deelnemers niet kunnen gaan.

Mieke
Avis du: 01/02/2019
Mieke recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie

Vriendelijke ontvangst, zéér lekker eten. Gewoo...

Vriendelijke ontvangst, zéér lekker eten. Gewoon correct!

guy
Avis du: 23/01/2019
guy recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zeer warm en joviaal onthaal. Interesse van...

Zeer warm en joviaal onthaal. Interesse van personeel als eigenaar over ons gevoel bij de menu. Personeel was begaan met hun clienteel. Zeer lekker eten en op een verfijnde manier klaargemaakt.

WOLFGANG V.
Avis du: 21/01/2019
WOLFGANG V. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Heerlijk genieten. Schitterende bediening....

Heerlijk genieten. Schitterende bediening.

VALESIO
Avis du: 18/01/2019
VALESIO recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

C'est un très bel endroit et l'accueil est...

C'est un très bel endroit et l'accueil est vraiment très chaleureux. Nous y avons passé une excellente soirée

date score