Avis pour L'avenida

1198 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.8
1198 avis
date score
Ziggy
Avis du: 15/03/2020
Ziggy recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Altijd lekker en super bediening je mag vragen...

Altijd lekker en super bediening je mag vragen om iets anders te eten dan doen ze het met alle plezier super

Vanessa
Avis du: 14/03/2020
Vanessa recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Leuke zaak! Lekker eten, voldoende porties!...

Leuke zaak! Lekker eten, voldoende porties!

Lieve
Avis du: 10/03/2020
Lieve recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

We hadden geboekt voor 1 uur en er kwam altijd...

We hadden geboekt voor 1 uur en er kwam altijd het zelfde voorbij wat ik minder vond wat smaakt betreft wel heel lekker het geen ik geproefd hebt

Dylan
Avis du: 08/03/2020
Dylan recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Leuk concept, lekker eten, goede bediening!...

Leuk concept, lekker eten, goede bediening!

Sabrina
Avis du: 08/03/2020
Sabrina recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Het was heel lekker De bediening was vriendelij...

Het was heel lekker De bediening was vriendelijk We gaan zeker terug Het was super

Paul
Avis du: 08/03/2020
Paul recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Lekker gegeten, veel variatie, goed gereedgemaa...

Lekker gegeten, veel variatie, goed gereedgemaakt, prima concept, supergezellig, uiterst vriendelijke bediening

Alison
Avis du: 07/03/2020
Alison recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Super gezellig en heel lekker eten...

Super gezellig en heel lekker eten

Gert
Avis du: 04/03/2020
Gert recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy

alles was goed geregeld, het eten was heel...

alles was goed geregeld, het eten was heel lekker en het is een leuk concept. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed!

Ankie
Avis du: 04/03/2020
Ankie recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Er werd veel aandacht besteed aan het eten....

Er werd veel aandacht besteed aan het eten. Ook bleven ze vragen of je wat wilde drinken wad super

saskia
Avis du: 04/03/2020
saskia recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

hele lekkere gerechtjes, 1minpuntje en dat...

hele lekkere gerechtjes, 1minpuntje en dat was dat de transportband een beetje lawaai maakt en dat er dus wel een muziekje op zijn plaats had geweest, maar wij komen zeker nog een keertje terug

date score