Cuisine
Budget
€€
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web Facebook
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.4 Basé sur 10 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
10 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Daniel
Avis du: 24/07/2017
Daniel recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

heel gezellig zitten achteraan met zicht op... <>

heel gezellig zitten achteraan met zicht op de tuin. Heel lekker getafeld.

sandra
Avis du: 05/02/2017
sandra recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Alles was lekker en het was zeer gezellig. Een...

Alles was lekker en het was zeer gezellig. Een minpuntje was de bevroren taart. Vele kinderen die al het fruit opaten boven het buffet aan de speelhoek. Ook bij de soepbroodjes hebben we stokbrood teruggevonden zonder inhoud, dit kan toch niet hygiënisch zijn, uiteraard is dit een verantwoordelijkheid voor de ouders.

Tine
Avis du: 22/01/2017
Tine recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Omdat je rustig je eigen ding kan doen!!! En...

Omdat je rustig je eigen ding kan doen!!! En het concept is goed! Het eten is lekker en zeer vriendelijk personeel!!! Wat wil een mens nog meer!!!!

leekens g.
Avis du: inconnu

als het goed is mag dit vermeld worden ,niet...

als het goed is mag dit vermeld worden ,niet alleen als het negatief is

Jos V.
Avis du: inconnu

was de eerste keer. Vriendelijk personeel ,...

was de eerste keer. Vriendelijk personeel , heel goede uitleg , lekker gegeten, niks gehaast . Aangenaam

Els
Avis du: inconnu

Zeer geslaagd

Het is een tijdje niet goed geweest (waren toen andere uitbaters). Sinds de nieuwe uitbaters er zijn, is weer alles TOP! Heel vriendelijk, heel vers ... zoals het hoort! Zeker voor een aantal keren per jaar herhaalbaar!

Heidi
Avis du: inconnu

Al bij al vrij goed

Soep was lekker had gekozen voor de Mexicaanse soep voorgerecht was ook lekker het vlees. De Chili von carne viel ook hoed mee verse fruit en groenten vlees viel ook goed mee de scampi's waren wat minder en slecht verwijderde darmkanaal. Tongrollettjes waren ook niet echt lekker maar de gemarineerde stukjes vlees en miniworstjes en balletjes waren wel lekker. Ook het aperitief was lekker. De gekoelde drank van tap was fris alleen het water in de kan wastafel lauw wat spijtig was. De champignonsaus was lekker. Frietjes waren ook lekker spijtig dat we wat later waren en ze de andere aardappelgerecht niet meer hebben bijgevuld. Maar ik denk dat we nog wel eens terug zullen gaan. Voor de rest vriendelijk personeel.

placeholder
Stela
Avis du: inconnu

Super Goed....

we zijn zaterdagavond samen met kinderen en kleinkinderen gaan eten bij sombrero het was een zeer gezellige avond het eten was heel vers en heel lekker de kleinkinderen konden hun eten zelf kiezen dat vonden ze heel fijn de bediening was ook zeer goed de lege borden werden snel afgeruimd de avond was te vlug voorbij , we gaan zeker terug dus een goede aanrader bedankt sombrero.

placeholder
Mark
Avis du: inconnu

Super.

Zeer gezellige sfeer,vriendelijk personeel,heel lekker eten,prijs/kwaliteit dik in orde. Zeker voor herhaling vatbaar. Tot de volgende keer!

placeholder
Jeannette
Avis du: inconnu

Dikke teleurstelling!

Gewoon rond uit slecht... Lauw bier uit de tap, niet of slecht verwijderde darm kanalen bij scampies, half uur lang lege kommen bij desserten... Niet een, maar echt gewoon alles daar was op... Wc papier op, blijkbaar geen aandelen in servetten, zoektocht achter kommetjes, 20 minuten moeten wachten op personeel om gril aan te steken, moet ik echt nog door gaan? Ah ja, de koffie was lekker :P , helaas kwam ik daar niet voor!

Tous les avis de ce restaurant