placeholder
Cuisine
Budget
Jours de fermeture
Mardi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Facebook
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.2 Basé sur 8 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
8 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Gilbert
Avis du: inconnu

Kan maar oordelen over een voor-en hoofdgerecht...

Kan maar oordelen over een voor-en hoofdgerecht, maar beiden werden wat betreft smaak boven het gemiddelde van een Chinees bevonden. De bediening was ook in orde en de wachttijd zoals het moet.

placeholder
Dorien
Avis du: inconnu

Lekker eten en vriendelijke bediening....

Lekker eten en vriendelijke bediening.

placeholder
Conny
Avis du: inconnu

Bahhhh

Wat daar aan de hand is weet ik niet na regelmatig geweest te zijn 2 weken geleden was het super slecht ,eendeborst was totaal uitgedroogd en heel donker van kleur niet te eten alles terug gegeven. Bediening onvriendelijk. Hier gaan we nog van horen dik bergaf.

placeholder
Kiki
Avis du: inconnu
Kiki recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Business lunch/dîner

La qualité

Nous allons manger au Zhu Yun depuis son ouverture, et y avons passé plus d'une trentaine de bonnes soirées. Les plats sont d'une qualité toujours constante, et le service est soigné. Le Tavel est délicieux. À recommander !

Danny
Avis du: inconnu

SUPER!! Fantastisch restaurant!!!

Wij hebben een fantastische avond gehad naar aanleiding van mijn zoon zijn verjaardag. Een uitgebreid menu waar de kwaliteit van het eten een dikke 10 verdient. Wachttijden waren er totaal niet, alles liep heel vlotjes. Het kader was fantastisch en de service uitstekend. Het personeel was hééél vriendelijk. Dit is dus een aanrader en wij gaan zeker in de toekomst dit restaurant nog eens een bezoekje brengen.

placeholder
yunting lin
0 Favoris
Avis du  19/09/2015

We zijn blij dat u en uw familie zulke geweldige ervaring in het Zhu Yun hadden, we hopen u snel te zien. Team Zhu Yun

placeholder
Frank
Avis du: inconnu

Chinees lunch

Ik raad iedereen aan om in deze restaurant te gaan lunchen. Goede prijs/kwaliteit en een vriendelijke en correcte bediening. Ook de inrichting is leuk en uitnodigend, een bezoek waard.

Robby
Avis du: inconnu

Aan Te Raden

Lekker Chinees restaurant met een uitgebreid menu. Vriendelijke bediening, soms wel wat lang wachten. Mooi interieur, sfeervol.

placeholder
Yves
Avis du: inconnu

du caractère

Surprenante découverte entre authenticité et traditions culinaires chinoises, avec néanmoins une pointe de modernité dans la présentation des plats, qui détache quelque peu ce restaurant chinois de ses 'ancêtres' des années 80-90. Il en est de "m'aime" dans la mixité de la décoration. Bref et en d'autres mots: un savoir faire contemporain, que je recommande à tous.

Tous les avis de ce restaurant