Cinque Stelle

Nijvelsesteenweg 24 1500 HAL
Budget
Heures d'ouverture
Maintenant fermé Toutes les heures
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web Facebook
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.3 Basé sur 4 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
4 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Jacqueline
Jacqueline recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Enfants, Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Restaurant à faire connaître!

Nous étions un groupe de 14 personnes et aucun n'a été déçu, au contraire! Le personnel et le patron sont très sympas, au service de leur clientèle! On y mange super bien, tout est frais et délicieux! Celui qui a à s'en plaindre, alors là, je voudrais voir ce qu'il a dans son assiette chez lui! Bravo, ce resto mérite d'être connu!

placeholder
Danielle
Danielle recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

RESTAURANT MET TOEKOMST - DD, Halle

Wij zijn goede klanten en de laatste maanden is er zeker goed gewerkt aan het interieur. Talen Italiaans en Frans ... uiteraard men gaat er niet om NL te praten, dan is de sfeer er niet meer. Eten mag soms wel warmer. netheid kan ook beter. Ontvangst en gastheer/kok zeer vriendelijk.

Jean Pierre

Nog werk aan de winkel

Grote zaal, doet denken aan refter. Vele tafels en weinig privacy. Inrichting kan veel beter, schermpjes of bloembakken tussen de tafels zou alles persoonlijker maken. en niet hier en daar een grote plant. Taalbeheersing van het Nederlands kan heel wat beter. /Italiaans / Frans is hier te huistaal en in een Vlaamse stad kan dit niet. Tafellaken ( groen)zat vol honden haar, wijnglas en bestek niet proper. Bediening vlot en goed. Niet lang moeten wachten op het eten. Warm hapje vooraf was een 3hoekje pizza. Huiswijn is gewoon maar lekker. Hoofdschotel, 3 soorten pasta was lekker maar kon warmer, misschien ook eens aan denken om de borden voor te verwarmen. De koffie was warm en lekker jammer dat het melkje, dat er bij wordt geserveerd, buiten datum was ( 2 weken). Is gezegd en door een ander vervangen dat wel binnen de houdbaarheidsdatum was. Werk aan de winkel dus om een en ander in orde te zetten.

placeholder
Linsey

De tweede restaurant van Il Casolare in Huizing...

De tweede restaurant van Il Casolare in Huizingen valt tegen wat betreft de locatie. Het is een grote refter die niet gezellig is ingericht. Het eten is echter even lekker als in hun eerste restaurant en de bediening is ook adequaat. Spijtig van het interieur.

Tous les avis de ce restaurant