Werchtersesteenweg 26 3150 HAACHT
Cuisine
Belge 
Budget
Jours de fermeture
Lundi, Mardi
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.8 Basé sur 7 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
7 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Roger

Uitstekende verhouding prijs-kwaliteit. Special...

Uitstekende verhouding prijs-kwaliteit. Specialiteit van het huis, arachna, is een absolute aanrader.

Bruno

Hier kom je vooral om lekker en veel te eten....

Hier kom je vooral om lekker en veel te eten. De sfeer vind ik persoonlijk wat minder en ongezellig.

Peter

De boodschap van dit restaurant is: ga niet...

De boodschap van dit restaurant is: ga niet af op je eerste indruk. Het interieur ziet er niet uit, maar wat er op je bord komt des te meer! De echte vleesliefhebber vindt hier ongetwijfeld zijn gading. De grootste, sappigste en lekkerste steaks vind je hier voor een prijs die méér dan redelijk is. De patron was vroeger dan ook slager en kent er duidelijk iets van. De porties zijn reusachtig, om niet te zeggen té groot voor veel mensen, maar liever een indigestie dan een stukje te laten liggen! Prijs/kwaliteit is dit top!

Kevin

Simpel maar goed. Zeer goede steak....

Simpel maar goed. Zeer goede steak.

Ann

Met twee vrienden naar "den Dennis", en ook...

Met twee vrienden naar "den Dennis", en ook zij waren tevreden. Er verschenen een steak (yam!), tweemaal de kipfilet (geen probleem om de saus te wijzigen), en de schnitzel (2 stuks!). Geen klagen... alleen dat interieur he...

Ann

Afgelopen zaterdag opnieuw gaan eten bij Arachn...

Afgelopen zaterdag opnieuw gaan eten bij Arachna. Hoewel ik het interieur dus nog steeds niet mooi vind, word ik toch behoorlijk vrolijk van wat er op het bord verschijnt. De carpaccio blijft gigantisch, en ook aan de kaaskroket die ik nam zou een kleine eter genoeg hebben. Er verschenen verder nog tweemaal de arachna op het bord, zàlig lekker, en een correcte pot mosselen met look. Voor dessert was er simpelweg geen plaats meer in het buikje :)

Ann

Het ziet er niet uit binnenin, maar wat op...

Het ziet er niet uit binnenin, maar wat op het bord komt is prima. Het interieur lijkt op een upgraded duivenlokaal. Maar het vlees is heel lekker en vers, en correct gebakken. Ook de carpaccio is lekker en zoals het moet. Wel uitkijken: de voorgerechten zijn groot! Dus alleen te bestellen bij héél grote honger, anders lukt het hoofdgerechtje niet!

Tous les avis de ce restaurant