Avis pour Oudenberghof

11 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
6.7
11 avis
date score
Tim
Date du repas: 02/05/2017
Tim recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zeer goeie en vriendelijke bediening, heel...

Zeer goeie en vriendelijke bediening, heel lekker eten, mooi uitzicht en heel mooi interieur. Prijs-kwaliteit zeker oké, leuk voor een dagje uit!

lutgarde v.
Date du repas: inconnu

vriendelijk personeel en het eten was uitsteken...

vriendelijk personeel en het eten was uitstekend voor herhaling vatbaar

Marie-Louise B.
Date du repas: inconnu

Het eten was prima, maar er ontbrak een zonnepa...

Het eten was prima, maar er ontbrak een zonneparasol en de opname en bedeling van drank en de bestelling van het eten was verkeerd. Maar nadien goed gemaakt.

Katrien

Niet lekker

We namen een cote d alost. Medium gebakken. Het was koud, bleu gebakken. De bedienster , zeer vriendelijk, nam het terug mee naar de keuken om op te warmen. Andere persoon vroeg een biefstuk, ook bleu gebakken, ipv medium. Frietjes, kleine puntjes. Niet lekker. We vroegen de rekening en met te betalen hadden we gedaan. Ze zien ons niet meer terug.

Maarten

Niet kunnen

Ben hier eens gaan eten met collages. toen 's avonds iedereen naar huis was, verschenen plots de assenbakken op tafel. Ten ongenoegen van de niet -rokers. Er werd niks gevraagd men ging er vanuit dat niemand bezwaar had tegen een regel die al 10 jaar bestaat. Schandalig!

Dimitri
Dimitri recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Alles prima in orde, geen opmerkingen!

We gaan af en toe eens gaan eten.. Altijd al vriendelijk bediend geweest én lekker gegeten. Lekkere frietjes (niet uit zakken, worden ter plaatse geschild!), uitstekende mosselen én brochette... Parking ook meer dan groot genoeg!

Patrick

Pas fameux 😒

La qualité n'y est vraiment pas. De la nourriture de cantine pour gros mangeurs. Je n'y vais pas souvent, au plus une fois tous les 3-4 ans, mais cette fois, c'était la dernière. C'est de pire en pire !

koen

veel geld voor pover eten

Wij vonden het eten erg schraal terwijl je voor die prijs net iets extra mag verwachten. Frieten enkel voorgebakken, saus uit pakjes, geen enkel franje bij het aperitief. Speeltuin zijn nieuwe tuigen op een betonnen ondergrond. Restaurant staat aan een drukke baan. Wel goed om als fietser even te stoppen, maar een feest kan je hier niet geven. Wel vriendelijk personeel!

etertje

Regelmatig gaan wij hiet iets eten en telkens...

Regelmatig gaan wij hiet iets eten en telkens bevalt dit ons goed zeker de mosselen zijn hier goed ook de cote à los , de bediening verlopt hier vlot.

Moudens Stefaan
0 Favoris
1 Avis
Avis du  25/07/2015

ik ben er gisteren weggelopen, chaos, alles was verkeerd; da's geen restaurant dan een fabriek, ze dienen iets op, na 2 minuten komen ze het weer van tafel halen, om op een andere tzfel te zetten, anderhalf uur wachten is er over

Marleen

Gaan eten met 7 personen : 5 dagschotels en...

Gaan eten met 7 personen : 5 dagschotels en 2 personen die à la carte aten. Onze aperitief was nog maar half op toen de soep al aan kwam (soep uit pakjes voor de dagschotels). 2 mensen van onze groep hadden iets met frieten besteld : die van 1 persoon zagen er redelijk uit; de andere persoon kreeg frieten die al een keer gebakken geweest waren en blijkbaar gewoon opgewarmd op haar bord gelegd werden. Drank kregen wij halfweg de hoofdschotel, enkele mensen hadden hun bord al leeg gegeten. Het dessert van de dagschotel liet dan weeral heel lang op zich wachten. Het enige pluspunt was de prijs.... Maar ik keer er niet meer weer

date score