Avis pour De Zwarte Fles

31 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Ecrire un avis
7.3
31 avis
date score
MARLEENSCHEPENS
MARLEEN recommande ce restaurant pour:
Avis du  30/07/2017

Heel vlotte, vriendelijke bediening ! sfeervol...

Heel vlotte, vriendelijke bediening ! sfeervol kader, kortom een chic restaurant , het mag zo verder doen;

DirkWillems
Dirk recommande ce restaurant pour:
Avis du  28/07/2017

De bediening liet echt veel te wensen over....

De bediening liet echt veel te wensen over. We hebben heel lang moeten wachten voordat we bediend werden en nog langer voordat er afgeruimd werd. Kan veel beter

ann v.verschuere
ann v. recommande ce restaurant pour:
Avis du  23/07/2017

LEKKER ETEN...

LEKKER ETEN

JoostDe Laet
Joost recommande ce restaurant pour:
Avis du  26/05/2017

Ik had een steak saignant gevraagd, en was...

Ik had een steak saignant gevraagd, en was helemaal doorbakken, volledig! Ze hebben alles wel terug meegenomen maar de frieten waren dan nadien rauw. Had geen zin meer om alles nog eens terug te geven. Champignonsaus: de champignons heb ik niet gevonden, Begeleidende sla/rauwe groentjes was mini mini portie, met onnodige/ niet passende paprikablokjes erbij. Mijn partner had een kleine portie asperges (6 stuks) sneetje zalm en wat saus: 26 euro. Veel te duur voor het gebodene. Geen aanrader.

BrittWollaert
Britt recommande ce restaurant pour:
Avis du  24/05/2017

Eten was lekker maar bediening kon beter. Lang...

Eten was lekker maar bediening kon beter. Lang wachten, we werden wat over het hoofd gezien.

FienVan Rentergem
Fien recommande ce restaurant pour:
Avis du  18/05/2017

We waren enorm onder de indruk van de vriendeli...

We waren enorm onder de indruk van de vriendelijke bediening + het eten was heel lekker. We dienden niet lang te wachten, er was zeker voldoende + ook de afsluiter was heel lekker. Wederom voor herhaling vatbaar.

ElsDejonckheere
Els recommande ce restaurant pour:
Avis du  12/04/2017

we hebben lekker gegeten....

we hebben lekker gegeten.

DIRKVANOVERBERGHE
DIRK recommande ce restaurant pour:
Avis du  16/03/2017

De mooi verzorgde borden werden door een jong...

De mooi verzorgde borden werden door een jong gemotiveerd iemand aan ons bezorgd. - - -

date score