Avis pour Pietje Pek

83 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.4
83 avis
date score
Annie
Avis du: 07/10/2019
Annie recommande ce restaurant pour: Couples

Superlekker gegeten. Vriendelijke bediening....

Superlekker gegeten. Vriendelijke bediening. Wachttijd viel goed mee ook al was het er druk. Gezellig zitten, wel lawaaierig. Minpuntje : als je een hoofdgerecht van 30€ besteld en je vraagt een portie fritten bij, dat je hier dan nog eens 2€ extra voor moet betalen. Ook geen groenten gekregen bij onze hoofdgerechten ( vispanneke en scampi’s).

Guy
Avis du: 28/09/2019
Guy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

het was goed!...

het was goed!

Charles
Avis du: 26/08/2019
Charles recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

zeer goed...

zeer goed

Marnix
Avis du: 24/08/2019
Marnix recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Heel lekkere steak, kipbrochette en gebakken...

Heel lekkere steak, kipbrochette en gebakken paling. Zeer vriendelijke bediening door zo een lief klein madammeke met kort blond haar. Top !

jaap
Avis du: 18/08/2019
jaap recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Vlotte reservering ontspannen sfeer missen...

Vlotte reservering ontspannen sfeer missen de warme groentes die er voorheen wel waren 8

Sylvie
Avis du: 11/08/2019

Wij hadden gereserveerd voor 6 personen op...

Wij hadden gereserveerd voor 6 personen op 10/8, komen daar toe en gesloten. Nooit verwittigd !

ESTELLA
Avis du: 30/07/2019

stonden voor een gesloten deur rede vakantie...

stonden voor een gesloten deur rede vakantie vanaf 22/7

marnix
Avis du: 14/07/2019
marnix recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vlotte bediening. Super vriendelijk ....

Vlotte bediening. Super vriendelijk .

martine
Avis du: 14/07/2019
martine recommande ce restaurant pour: Groupes

Bij Pietje Pek ben je altijd gelukkig! Hier...

Bij Pietje Pek ben je altijd gelukkig! Hier vind je de beste mosselen van de streek! En de de ontvangst is er fantastisch! Wij zijn er al lang van overtuigd! Groetjes, Martine

placeholder
Koenraad
Avis du: 07/07/2019
Koenraad recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Prijs-kwaliteit heel goed. Verzorgde gerechten!...

Prijs-kwaliteit heel goed. Verzorgde gerechten!!!

date score
×

Devenez membre de Resto.be

Plus de 385 000 personnes sont inscrites sur Resto.be !

Rejoignez notre communauté et profitez de nombreux avantages en tant que membre Resto.be :

Recevez des offres promotionnelles personnalisées
Gérez vos propres listes (wishlist, Favoris, J’ai visité, …), vos réservations en ligne, vos avis, vos informations personnelles
Accédez aux réservations en avant-première pour certains de nos événements incontournables tels que les RestoDays

Inscrivez-vous avec votre compte Facebook

Recommandé

Le moyen le plus facile de vous connecter à Resto.be

ou

Remplissez les informations ci-dessous