Avis pour Rasoi

30 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.6
30 avis
date score
Maya H.
Avis du: 16/12/2018
Maya H. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Wij hebben enorm genoten van het lunch buffet....

Wij hebben enorm genoten van het lunch buffet. Ik eet graag Indisch maar ben er nog niet zo mee vertrouwd, en dan is zo'n buffet ideaal. Er was veel keuze en het was allemaal super lekker. Aanrader!

leen p.
Avis du: 01/12/2018

Lekker!...

Lekker!

Dirk L.
Avis du: 29/11/2018
Dirk L. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Gezellig sfeervol restaurant. Lekkere authentie...

Gezellig sfeervol restaurant. Lekkere authentieke traditionele Indische gerechten met veel keuze. Uitgebreide drankkaart. Vriendelijke bediening en uitleg over het buffet.

Karoline
Avis du: 01/11/2018
Karoline recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

1ste keer. Vriendelijke bediening en lekker...

1ste keer. Vriendelijke bediening en lekker eten. We komen zeker terug met vrienden en familie

Tanja
Avis du: 21/10/2018
Tanja recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Voor al wie op zoek is naar de betere Indische...

Voor al wie op zoek is naar de betere Indische keuken zit bij Rasoi op het juiste adres. Hier komen wij graag toeven voor een uitgebreid familiediner. We bestellen doorgaans een aantal hoofdgerechten en een reeks groentegerechten als bijgerecht. Het fijne is dat je op deze wijze je smaakpapillen een waaier van sensaties kan laten ervaren, fantastisch. Wat is er leuker als met z'n allen samen te tafelen, gerechten en smaken te delen. Rasoi is niet zo maar een restaurantbezoek, hier kom je "thuis" en krijg je een authentieke veelzijdige familiekeuken aangeboden. A true piece of India in Ghent. Doen!

Merel
Avis du: 15/10/2018
Merel recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

De mensen van het restaurant waren erg vriendel...

De mensen van het restaurant waren erg vriendelijk en het was een aangename keuken om eens van te proeven, voor elk wat wils binnen het Indische aanbod.

Tom D.
Avis du: 09/10/2018
Tom D. recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

Outstanding Indian restaurant in Ghent. I would...

Outstanding Indian restaurant in Ghent. I would suggest to avoid the buffet (which is good but not outstanding) and instead order dishes from the large variety on the menu. They have lots of delicious vegetarian dishes, and everything tastes very authentic! Highly recommended.

placeholder
Rene
Avis du: 02/10/2018
Rene recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Goede service, veel keuze, democratische prijze...

Goede service, veel keuze, democratische prijzen! Ook aangenaam interieur. Ik kom waarschijnlijk nog terug!

Valerie
Avis du: 15/09/2018
Valerie recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vlotte en aangename bediening, zeer lekker...

Vlotte en aangename bediening, zeer lekker eten en prima prijs-kwaliteitverhouding. Altijd tevreden!

Bharat
Avis du: 11/09/2018
Bharat recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants

Bedankt voor een geslaagde avond met heerlijke,...

Bedankt voor een geslaagde avond met heerlijke, verfijnde gerechten in een gezellige, losse sfeer. Mijn partner en ik hebben ervan genoten, bij jullie is het steeds een beetje thuiskomen in India <3

date score