- Mooi interieur - Mooie ligging (centrum)...
- Mooi interieur - Mooie ligging (centrum) - Lekker eten - Vriendelijke service - Niet duur
De gastvrije, familiale sfeer en de uitstekende keuken ! Heel vriendelijke mensen voor wie niets teveel gevraagd is.
Snelle bediening, erg veel keuze, zeer vriendelijk, niet duur voor het centrum van Gent.
nog een snelle reservatie kunnen maken, heel gastvrije ontvangst zonder stijf of overdonderend te zijn. Lekker eten in een gezellige sfeer.
Heel lekker, vlotte bediening en vriendelijk. Het is een aanrader voor wie van vegetarisch houdt, ook niet vegetariërs komen aan hun trekken.
Super vriendelijke bediening en onwijs lekker eten!!
It was a nice experience and atmosphere was quite good along with good quality food.
Na een bevestiging van reservatie stonden we voor een gesloten deur. Met de melding uitzonderlijk gesloten. Dit zonder bericht te krijgen van het restaurant terwijl we een eindje van het Genste wonen