Avis pour 't Gents Fonduehuisje

266 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
7.8
266 avis
date score
Eveline V.
Avis du: 22/10/2018
Eveline V. recommande ce restaurant pour: Couples

Mijn ervaring was Goed maar niet wauw. Ik...

Mijn ervaring was Goed maar niet wauw. Ik vond het lekker maar nogal eentonig. Er was geen kindermenu beschikbaar voor onze dochter. :-/ Bij de fondue miste ik wat variatie in vlees. Vlees op basis van gehakt vind ik namelijk ook heel lekker bij een fondue en onze dochter ook. :-) De sausjes en de salade die erbij werden gereserveerd waren heel lekker. We moesten wel 5€ extra betalen voor nog een portie sla, dat vind ik er wat over. Het was wel een gezellige avond!

Mariken D.
Avis du: 22/10/2018
Mariken D. recommande ce restaurant pour: Couples

De fondue lucht was om te snijden. Ademhalen...

De fondue lucht was om te snijden. Ademhalen werd moeilijk en alle kleren ruiken nog dagen vies.

Geert D.
Avis du: 07/10/2018
Geert D. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Omdat goed was één minpuntje als er nog eens...

Omdat goed was één minpuntje als er nog eens klanten binnen komen n'a ons moeten ze niet voorkruipen voor mooie plaats te hebben als dit elders geweest had hij ene tegen zijn ore. Hoop dat de opdienster hem heb aangesproken daarover zoals we gevraagd hebben. Anders van jullie zaak niets te zeggen zou anders geen 4maal komen groetjes.

Stijn
Avis du: 06/10/2018

Lekker. Elk jaar opnieuw....

Lekker. Elk jaar opnieuw.

Peter D.
Avis du: 01/10/2018
Peter D. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Trage bediening...

Trage bediening

Victor V.
Avis du: 27/09/2018
Victor V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner

Vriendelijke bediening. Heerlijk vlees. Aanrade...

Vriendelijke bediening. Heerlijk vlees. Aanrader.

Patrick
Avis du: 15/09/2018
Patrick recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Super gezellige en vriendelijke bediening....

Super gezellige en vriendelijke bediening. Goed eten.zeker een aanrader.wij komen hier zeker nog terug

Ann V.
Avis du: 15/09/2018
Ann V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijke bediening, behulpzaam voor iemand...

Vriendelijke bediening, behulpzaam voor iemand in de rolwagen, klein maar gezellig,prijs kwaliteit goed, fondue was lekker en zeker genoeg met de menu zouden we zeker teveel gehad hebben.

Monique A.
Avis du: 26/08/2018
Monique A. recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Gezellig restaurant. Idee van fondue blijft...

Gezellig restaurant. Idee van fondue blijft leuk.

Trui V.
Avis du: 19/08/2018
Trui V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Heel lekker eten, vriendelijke bediening :)...

Heel lekker eten, vriendelijke bediening :)

date score