Avis pour Fou D'o

3292 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.9
3292 avis
date score
AurélieSerck
0 Favoris
1 Avis
Avis du  21/04/2017
Aurélie recommande ce restaurant pour:

Een excellente keuken met een uitgebreide wijnk...

Een excellente keuken met een uitgebreide wijnkaart. Een uitermate hartelijke ontvangst. Zowel garçons als uitbater zijn attent en vriendelijk. Je voelt je er steeds welkom. Wil je uitmuntend goed eten voor een eerlijke prijs dan ben je daar aan het goede adres. Nous sommes tous fou du Fou d'O! Aurélie

ChrisDe Wispelaere
0 Favoris
2 Avis
Avis du  21/04/2017
Chris recommande ce restaurant pour:

goede kwaliteit en vriendelijke en vlotte bedie...

goede kwaliteit en vriendelijke en vlotte bediening

Jean-MichelTerlinck
0 Favoris
2 Avis
Avis du  20/04/2017
Jean-Michel recommande ce restaurant pour:

TOP...

TOP

Boghaert
0 Favoris
1 Avis
Avis du  19/04/2017
recommande ce restaurant pour:

Vriendelijke bediening , leuk team , enthousias...

Vriendelijke bediening , leuk team , enthousiaste mensen , aangenaam zitten , bij ons bezoek iets minder door de verfraaiingswerken die aan de gang zijn . Parking was een minpuntje ook waarschijnlijk Door de werken . Mijn dochter is favoriet van jullie zaak en heeft mij er heen gebracht . Voor mij was het geslaagd ondanks de werken . Proficiat en nog veel succes .

WannesScheirs
0 Favoris
1 Avis
Avis du  17/04/2017
Wannes recommande ce restaurant pour:

Zeer leuk om eens te gaan eten zonder rare...

Zeer leuk om eens te gaan eten zonder rare blikken te krijgen bij de vermelding glutenvrij. Het personeel wist duidelijk hoe er mee om te gaan. Super dat er een apart hapje en alternatief broodje gebracht werd bij voorgerecht ipv dat er gewoon iets wordt weggelaten op het bord. Hadden een cadeaubon gewonnen en dus eerste keer dat we er kwamen maar we komen zeker nog terug. Echt top!

StefaanVanroose
0 Favoris
2 Avis
Avis du  15/04/2017
Stefaan recommande ce restaurant pour:

Zeer lekker en zeer vriendelijk! Alleen jammer...

Zeer lekker en zeer vriendelijk! Alleen jammer dat we niet aan de kant van de Leie zaten! Hopelijk volgende keer wel!

FrederikDe Wachter
0 Favoris
1 Avis
Avis du  15/04/2017
Frederik recommande ce restaurant pour:

Just love it there! Top mensen ook. Nu nog...

Just love it there! Top mensen ook. Nu nog terrasjesweer :)

Carolinede Schipper
0 Favoris
1 Avis
Avis du  14/04/2017
Caroline recommande ce restaurant pour:

Heel gezellig en lekker...

Heel gezellig en lekker

EmmaFrancken
0 Favoris
2 Avis
Avis du  14/04/2017
Emma recommande ce restaurant pour:

We gaan er graag eten om dat de service zo...

We gaan er graag eten om dat de service zo fantastisch is: zeer vriendelijk, heel beleefd en goedlachs. Zelfs wanneer het super druk is ervaar je dit niet en blijft de bediening TOP!

date score