Avis pour Fou D'o

1464 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.0
1464 avis
date score
Evelien D.Decaestecker
Evelien D. recommande ce restaurant pour:
Avis du  25/06/2017

Het interieur is heel mooi vernieuwd. Bediening...

Het interieur is heel mooi vernieuwd. Bediening was top. Maar de keuze van eten is heel beperkt indien je iets anders wilt eten dan de klassieke maaltijden die je thuis eet.

Caroline B.Braeckeveldt
Caroline B. recommande ce restaurant pour:
Avis du  25/06/2017

Het eten en de bediening was top! Als ik toch...

Het eten en de bediening was top! Als ik toch een klein minpuntje mag geven,over het prachtige interieur: Onze tafel was dicht bij het houtvuur,grill gelegen. Volgens mij is er een probleem met het afzuigsysteem, Want er ging veel rook richting restaurant. Als wij thuiskwamen roken onze kleren zo erg dat we precies van achter een kampvuur kwamen.

KatleenDe Poorter
Katleen recommande ce restaurant pour:
Avis du  25/06/2017

Ik vind het heel aangenaam zitten in een heel...

Ik vind het heel aangenaam zitten in een heel mooi kader, zowel binnen als buiten. Een heel vriendelijke bediening en lekkere gevarieerde gerechten. Mijn enige opmerking als niet-vleeseter is dat er veel gerechten zijn waar spijtig genoeg toch een stukje vlees(oa spek) wordt aan toegevoegd. Dit beperkt mijn keuze. Maar wat ik gegeten heb was toppie.

DavidVanaelst
David recommande ce restaurant pour:
Avis du  25/06/2017

Het eten was verrassend lekker. De bediening...

Het eten was verrassend lekker. De bediening is er top! Heel mooi "decor" om in te zitten /eten

TomHollanders
Tom recommande ce restaurant pour:
Avis du  24/06/2017

Het is de beste brasserie van de wereld. Super...

Het is de beste brasserie van de wereld. Super lekker. Alex is altijd attent. Prachtig nieuw interieur. Dikwijls volzet.

dirkclaeys
dirk recommande ce restaurant pour:
Avis du  24/06/2017

Gezellig kader, top service, lekker eten...

Gezellig kader, top service, lekker eten

peter P.Potvliege
peter P. recommande ce restaurant pour:
Avis du  24/06/2017

Mooi inrichting Toplocatie (H)eerlijk eten...

Mooi inrichting Toplocatie (H)eerlijk eten

Katleen D.De waele
Katleen D. recommande ce restaurant pour:
Avis du  23/06/2017

Correcte en vlotte service. Fris en vernieuwend...

Correcte en vlotte service. Fris en vernieuwend lekkers op je bord

KATIECANIPEL
KATIE recommande ce restaurant pour:
Avis du  23/06/2017

vriendelijke service. Men wordt na het eten...

vriendelijke service. Men wordt na het eten niet buitengekeken en kunnen nog rustig een glas drinken. Zeer gezellig en trendy kader.

AnneliesDe baets
Annelies recommande ce restaurant pour:
Avis du  23/06/2017

Het kader is prachtig! Proficiat! Enkel jammer...

Het kader is prachtig! Proficiat! Enkel jammer dat wij voor de eerste maal in al die jaren minder goed gegeten hebben. Meer bepaald salade thai beef en salade gemarineerde kip: zeer veel salade en weinig vlees en ook weinig tomaatjes. Dat zijn wij niet gewoon van Fou d'o. Ook jammer dat seasor salad niet meer te krijgen is.. De steak tartaar daarentegen was subliem! Maar wij komen terug hoor! Nog veel succes! Mvg, Annelies

date score