Avis pour Eetkaffee Multatuli

578 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.7
578 avis
date score
Joris
Avis du: 16/09/2019
Joris recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy

Over het algemeen goed. De service toen we...

Over het algemeen goed. De service toen we aankwamen was traag, eg aperitief. Er was veel volk op dat moment. Daarna vlot en vriendelijk. Lekker eten, mooie kaart, lekkere biertjes.

Lieve
Avis du: 16/09/2019
Lieve recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vlotte bediening en gezellig buiten zitten...

Vlotte bediening en gezellig buiten zitten op de binnenplaats

Hilda
Avis du: 16/09/2019
Hilda recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het eten was lekker en het was aangenaam vertoe...

Het eten was lekker en het was aangenaam vertoeven op het binnenterras. De bediening was ook vriendelijk.

Avis du: 15/09/2019
recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker gegeten met onze groep, prijs kwaliteit...

Lekker gegeten met onze groep, prijs kwaliteit goed, slechte akoestiek in aparte ruimte

Avis du: 15/09/2019
recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Alles was ok : eten, drank, bediening. Het...

Alles was ok : eten, drank, bediening. Het is alleen jammer dat we als groep bij een andere - heel luidruchtige -groep zaten.

Régine
Avis du: 14/09/2019
Régine recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

De gratin was niet gaar en lauw opgediend....

De gratin was niet gaar en lauw opgediend. De eend was taai, lauw, rook niet smakelijk. We zijn al altijd zeer tevreden geweest, onze ontgoocheling is bijgevolg zeer groot.

Avis du: 14/09/2019
recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten en leuke sfeer!...

Lekker eten en leuke sfeer!

Dominiek
Avis du: 12/09/2019
Dominiek recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Lekker eten,vriendelijke bediening. Ik vond...

Lekker eten,vriendelijke bediening. Ik vond onze plaats deze keer niet goed: we zaten boven, gepropt met nog een andere tafel, het was moeilijk om recht te staan, we zaten zeer dicht bij die andere tafel, het was zeer luidruchtig... Normaal zitten we beneden en daar vind ik het zo gezellig. Ik wist niet dat we boven zouden moeten zitten. Ik had ruim op voorhand gereserveerd en gedacht dat we een goede plaats zouden hebben. De volgende keer zal ik het expliciet vragen want daar wil ik nooit meer zitten.

Avis du: 10/09/2019
recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

Zeer lekker eten en vlotte bediening!...

Zeer lekker eten en vlotte bediening!

Avis du: 09/09/2019
recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

De ontvangst voor 53 man, het eten, een vlotte...

De ontvangst voor 53 man, het eten, een vlotte verloop, alles was perfect!

date score