Avis pour Restaurant Mub'art

117 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
7.9
117 avis
date score
leen
Date du repas: 11/04/2018
leen recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Aangename omgeving, dicht bij het Museum, goede...

Aangename omgeving, dicht bij het Museum, goede bediening en lekker eten tegen redelijke prijs. Wat wil je meer?

Marie Jose C.
Date du repas: 10/04/2018
Marie Jose C. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Gezond menu vlotte bediening.vriendelijke...

Gezond menu vlotte bediening.vriendelijke ontvangst.rappel gekregendaags voordien. Genoten!8

Griet
Date du repas: 10/04/2018

zeer lekkere maaltijd en uitstekende bediening...

zeer lekkere maaltijd en uitstekende bediening

freddy
Date du repas: 06/04/2018
freddy recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

vlot vlugge bediening en vriendelijk...

vlot vlugge bediening en vriendelijk

tania m.
Date du repas: 31/03/2018
tania m. recommande ce restaurant pour: Groupes

te weinig keuze, vol au vent de luxe niet zo...

te weinig keuze, vol au vent de luxe niet zo lekker, vond de zwezerik een raar smaakje hebben, niet zoals ik gewoon ben jammer want vorig bezoek wel lekker gegeten

Ronny
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Date du repas: 24/03/2018
Ronny recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten voor 30 euro. Vooral gecharmeerd...

Lekker eten voor 30 euro. Vooral gecharmeerd door de wijnformule met persoonlijke uitleg van de chef en telkens keuze uit 2 wijnen. We komen er nog terug.

Jean Pierre
Date du repas: 22/03/2018
Jean Pierre recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Na een bezoek aan het MSK is dit een rustige...

Na een bezoek aan het MSK is dit een rustige plaats om lekker te eten en na te praten

Myriam
Date du repas: 18/03/2018
Myriam recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Het was heel lekker. Tot bij het brengen van...

Het was heel lekker. Tot bij het brengen van het hoofdgerecht was de service zeker naar behoren. Maar wanneer er meer volk toekwam, was de service ondermaats (bvb we kregen geen koffie aangeboden, dessert kwam op tafel en men was weg). Goed om te weten wanneer we nog eens gaan.

pascale V.
Date du repas: 09/03/2018
pascale V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner

lekker eten !...

lekker eten !

Luc
Date du repas: 07/03/2018
Luc recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner

Welgekomen rustpauze na museumbezoek. Er werd...

Welgekomen rustpauze na museumbezoek. Er werd rekening gehouden met onze verwachtingen (niet te snel opdienen).

date score