Avis pour Restaurant Mub'art

70 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.8
70 avis
date score
Joelle V.Vander Straeten
0 Favoris
1 Avis
Avis du  29/04/2017
Joelle V. recommande ce restaurant pour:

mix van : lekker - gezellige drukte - relaxe...

mix van : lekker - gezellige drukte - relaxe sfeer omringd door een zekere drukte Opmerking: de ronde tafels zijn te hoog in verhouding tot de stoelhoogte, jammer.

HildeErik Govaert
0 Favoris
2 Avis
Avis du  17/04/2017
Hilde recommande ce restaurant pour:

Wij aten reeds meerdere malen in dit restaurant...

Wij aten reeds meerdere malen in dit restaurant en waren meestal tevreden. De vriendelijke ontvangst en goede bediening zijn een pluspunt maar de kwaliteit van het eten was dit keer ondermaats. Geen smaak in de garnaalkroket (wel een schitterend slaatje erbij) en de hoofdschotel was ronduit niet lekker. Spijtig, wellicht verkeerde keuze want wat ons buren op hun bord kregen leek zeer lekker.

HarryBOGAERT
0 Favoris
1 Avis
Avis du  21/03/2017
Harry recommande ce restaurant pour:

Zeer lekker gegeten en de borden waren zeer...

Zeer lekker gegeten en de borden waren zeer mooi gepresenteerd. Ook lekkere wijnen bij de gerechten gedronken, waar we vooraf konden kiezen en proeven van 2 wijnen per gerechten.

MyriamDriba
0 Favoris
1 Avis
Avis du  20/03/2017
Myriam recommande ce restaurant pour:

Het eten was zeer lekker (sommige items op...

Het eten was zeer lekker (sommige items op het bord vond ik minder, maar dat is eigen smaak natuurlijk). De service was echt top! Kortom, voor herhaling vatbaar...

Kathy C.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  09/12/2016

Goede ontvangst - Mooi kader - Lieve bedienden-...

Goede ontvangst - Mooi kader - Lieve bedienden- Service zeer goed - Misschien een wat minder grote porties vooral bij het hoofdgerecht. Leuke tafeltjes voor twee personen Reservatie online verliep vlot Na 4 uur hebben we dan met een vereniging een dessert gekregen die ik minder lekker vond en de presentatie was ook niet optimaal.

Frederik D.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  03/11/2016

Het was lekker en verzorgd...

Het was lekker en verzorgd

MelanieDe Rijck
0 Favoris
1 Avis
Avis du  10/10/2016

super personeel en mooi verzorgde lekkere gerec...

super personeel en mooi verzorgde lekkere gerechten!

KimBalduck
0 Favoris
1 Avis
Avis du  26/03/2016
Kim recommande ce restaurant pour:

Lekker gegeten Kwam mss iets te snel...

Lekker gegeten Kwam mss iets te snel

placeholder
GuyBaele
0 Favoris
2 Avis
Avis du  20/03/2016
Guy recommande ce restaurant pour:

Very nice experience during restodays

The dinner menu during the restodays was simply amazing at a very reasonable price. Both me and my friend were pleasantly surprised, and will gladly come back. I only have positive things to say about the entire menu that evening. The service was also great and very friendly and relaxed. Only minor thing is that it can get a bit loud, but this wasn't really a problem since we were only 2 people.

date score