Avis pour Restaurant Mub'art

61 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.6
61 avis
date score
WouterVAN DER SPIEGEL
Wouter recommande ce restaurant pour:
Avis du  15/05/2017

Lekker eten, snelle bediening, vriendelijk...

Lekker eten, snelle bediening, vriendelijk personeel, goede verhouding prijs/kwaliteit.

BarbaraGulinck
Barbara recommande ce restaurant pour:
Avis du  15/05/2017

dit restaurant met trendy smaken en presentatie...

dit restaurant met trendy smaken en presentatie past perfect bij het plaatje van het museum vriendelijke bediening en gezellig kader

DirkDedecker
Dirk recommande ce restaurant pour:
Avis du  15/05/2017

Prijs-kwaliteit vooral de maandelijks wisselend...

Prijs-kwaliteit vooral de maandelijks wisselende menu's. A la carte samengesteld menu is uiteraard wel prijziger, maar dat weet je vooraf. Verfijnde keuze en combinaties van ingrediënten. Service:zeer vriendelijk personeel.

StijnOosterlynck
Stijn recommande ce restaurant pour:
Avis du  06/05/2017

Mub'art heeft ons nog nooit teleurgesteld....

Mub'art heeft ons nog nooit teleurgesteld. Zowel de keuken, de bediening en het sfeervolle kader zijn top. Een bezoek aan Mub'art is steeds een moment van gastronomisch genieten.

lucde spiegeleire
luc recommande ce restaurant pour:
Avis du  06/05/2017

Correcte zakelijke bediening - kwaliteit van...

Correcte zakelijke bediening - kwaliteit van het eten was prima. Enig minpuntje was dat het restaurant niets afwist van mijn reservatie. Had daags voordien via dit kanaal (tablebooker) een reservatie gedaan. Had hierover via email een bevestiging ontvangen dat alles in orde was maar blijkbaar ..... wist men in het restaurant niets af van mijn komst .... vreemd ... desalniettemin heeft dit (gelukkig, omdat er ogenschijnlijk weinig andere reservaties waren op dat ogenblik) geen rechtstreekse invloed gehad op mijn bezoek.

JoelleVander Straeten
Joelle recommande ce restaurant pour:
Avis du  29/04/2017

mix van : lekker - gezellige drukte - relaxe...

mix van : lekker - gezellige drukte - relaxe sfeer omringd door een zekere drukte Opmerking: de ronde tafels zijn te hoog in verhouding tot de stoelhoogte, jammer.

HildeBaetens
Hilde recommande ce restaurant pour:
Avis du  17/04/2017

Wij aten reeds meerdere malen in dit restaurant...

Wij aten reeds meerdere malen in dit restaurant en waren meestal tevreden. De vriendelijke ontvangst en goede bediening zijn een pluspunt maar de kwaliteit van het eten was dit keer ondermaats. Geen smaak in de garnaalkroket (wel een schitterend slaatje erbij) en de hoofdschotel was ronduit niet lekker. Spijtig, wellicht verkeerde keuze want wat ons buren op hun bord kregen leek zeer lekker.

HarryBOGAERT
Harry recommande ce restaurant pour:
Avis du  21/03/2017

Zeer lekker gegeten en de borden waren zeer...

Zeer lekker gegeten en de borden waren zeer mooi gepresenteerd. Ook lekkere wijnen bij de gerechten gedronken, waar we vooraf konden kiezen en proeven van 2 wijnen per gerechten.

MyriamDriba
Myriam recommande ce restaurant pour:
Avis du  20/03/2017

Het eten was zeer lekker (sommige items op...

Het eten was zeer lekker (sommige items op het bord vond ik minder, maar dat is eigen smaak natuurlijk). De service was echt top! Kortom, voor herhaling vatbaar...

Kathy C.
Avis du  09/12/2016

Goede ontvangst - Mooi kader - Lieve bedienden-...

Goede ontvangst - Mooi kader - Lieve bedienden- Service zeer goed - Misschien een wat minder grote porties vooral bij het hoofdgerecht. Leuke tafeltjes voor twee personen Reservatie online verliep vlot Na 4 uur hebben we dan met een vereniging een dessert gekregen die ik minder lekker vond en de presentatie was ook niet optimaal.

date score