Avis pour Cafe De Paris

91 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Ecrire un avis
7.6
91 avis
date score
Pascale M.Mastyn
Pascale M. recommande ce restaurant pour:
Avis du  04/09/2017

Bongo voor 2 een goede gelegenheid voor dagje...

Bongo voor 2 een goede gelegenheid voor dagje uit in Gent met vrienden. Goede reviews gelezen over Café de Paris dus daar gaan eten. Goede keuze gemaakt. Garnaal en kaaskroketten zijn super lekker. Ook de hoofdschotel was lekker. Goede prijs kwaliteit verhouding. Bedrag bongo bon werd mee verrekend in totaal, we konden dus kiezen wat we aten en dat vond ik top. Volgende keer nog een een bezoekje waard.

Janik D.De Pauw
Janik D. recommande ce restaurant pour:
Avis du  26/08/2017

Goede prijs/kwaliteitsverhouding vriendelijke...

Goede prijs/kwaliteitsverhouding vriendelijke uitbater

Johanfransoo
Johan recommande ce restaurant pour:
Avis du  25/08/2017

de Bongobon was zijn geld waard...

de Bongobon was zijn geld waard

Rita D.De Greeve
Rita D. recommande ce restaurant pour:
Avis du  22/08/2017

Ligt héél mooi op de Vrijdagmarkt in het histor...

Ligt héél mooi op de Vrijdagmarkt in het historische gedeelte van de Stad Gent. De tafel was gereserveerd. De wachttijd was kort. Het eten was lekker. Vriendelijke bediening.

Roger V.Van der Mieren
Roger V. recommande ce restaurant pour:
Avis du  10/08/2017

Geen verfijnde maar wel degelijke keuken. Meer...

Geen verfijnde maar wel degelijke keuken. Meer dan voldoende

samuel d.de groote
samuel d. recommande ce restaurant pour:
Avis du  04/08/2017

vriendelijke bediening en prijs-kwaliteit ligge...

vriendelijke bediening en prijs-kwaliteit liggen zeer goed met mekaar in balance

DirkSwartelé
Dirk recommande ce restaurant pour:
Avis du  31/07/2017

Ondanks de drukte door de Gentse Feesten zijn...

Ondanks de drukte door de Gentse Feesten zijn we vlot bediend en hebben we lekker gegeten.

WernerVangenck
Werner recommande ce restaurant pour:
Avis du  25/07/2017

Heel lekker eten met een vriendelijke service...

Heel lekker eten met een vriendelijke service en oog voor detail.

marcfeyen
marc recommande ce restaurant pour:
Avis du  20/07/2017

was aangenaam onder de parasols , vriendelijke...

was aangenaam onder de parasols , vriendelijke bediening en de gentse waterzooi was TOP !!!! we waren aangenaam verrast door het voorgerecht lekker en echt niet krenterig op de gerookte zalm. SUPER !!! Wanneer we nog eens naar Gent komen beslist voor herhaling vatbaar

Myriam B.
Avis du  20/07/2017

Geen reservering mogelijk tijdens gentse Feeste...

Geen reservering mogelijk tijdens gentse Feesten? Geen aangename geur ( toiletten) Geen organisatie, zijn vertrokken

date score