Avis pour Cafe De Paris

83 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.6
83 avis
date score
marcfeyen
marc recommande ce restaurant pour:
Avis du  20/07/2017

was aangenaam onder de parasols , vriendelijke...

was aangenaam onder de parasols , vriendelijke bediening en de gentse waterzooi was TOP !!!! we waren aangenaam verrast door het voorgerecht lekker en echt niet krenterig op de gerookte zalm. SUPER !!! Wanneer we nog eens naar Gent komen beslist voor herhaling vatbaar

Myriam B.
Avis du  20/07/2017

Geen reservering mogelijk tijdens gentse Feeste...

Geen reservering mogelijk tijdens gentse Feesten? Geen aangename geur ( toiletten) Geen organisatie, zijn vertrokken

Nanette W.Wille
Nanette W. recommande ce restaurant pour:
Avis du  11/07/2017

Heel lekker eten met verse produkten...

Heel lekker eten met verse produkten

[anonymous]
[anonymous] recommande ce restaurant pour:
Avis du  27/06/2017

Groenten rechtstreeks uit een pakje ( droge...

Groenten rechtstreeks uit een pakje ( droge wortels, sla) stoofvlees was correct, voor die prijs eet je beter thuis

thierryvandecan
thierry recommande ce restaurant pour:
Avis du  25/06/2017

Goede service,lekker eten... Voor herhaling...

Goede service,lekker eten... Voor herhaling vatbaar!

JeanineDe Weweire
Jeanine recommande ce restaurant pour:
Avis du  07/06/2017
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour Sodexo Lunch Days

de afspraak was dat we konden kiezen voorgerech...

de afspraak was dat we konden kiezen voorgerecht of desert,geen keuze gehad,ook niet voor het hoofdgerecht,het was dat en niks anders.de foto is van boven we zaten beneden en dat is heel wat minder

bartde paepe
bart recommande ce restaurant pour:
Avis du  04/06/2017

Erg vriendelijke bediening , dat maakte het...

Erg vriendelijke bediening , dat maakte het grote verschil

Jan en KatrienGeltmeyer - Dambre
Jan en Katrien recommande ce restaurant pour:
Avis du  22/05/2017

JA...

JA

ErikDeleye
Erik recommande ce restaurant pour:
Avis du  12/05/2017

Sup vriendelijk Goede prijs kwaliteit...

Sup vriendelijk Goede prijs kwaliteit

johanDe Raedt
johan recommande ce restaurant pour:
Avis du  06/05/2017

Twas gewoon ongedwongen...

Twas gewoon ongedwongen

date score