Avis pour Cafe De Paris

14 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.9
14 avis
date score
Kris
Avis du: 15/07/2019
Kris recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Het was een zeer lekker menu (Bongo bon). Boven...

Het was een zeer lekker menu (Bongo bon). Bovendien waren het royale porties en zeer lekker vlees.

Paul
Avis du: 30/06/2019
Paul recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vlotte en vriendelijke bediening.eten was lekke...

Vlotte en vriendelijke bediening.eten was lekker,komen nog eens terug.

Anne
Avis du: 28/06/2019
Anne recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Wij vonden het een aangename ontdekking. Het...

Wij vonden het een aangename ontdekking. Het eten was heel lekker en het personneel uiterst vriendelijk. Zeker aan te raden aan onze vrienden en kennissen.

Nadine
Avis du: 20/06/2019
Nadine recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Verzorgde en lekkere maaltijd(3 gangen) met...

Verzorgde en lekkere maaltijd(3 gangen) met 2 glaasjes wijn voor een schappelijke prijs

Anna
Avis du: 04/06/2019
Anna recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

het eten was er zeer lekker zeer vriendelijke...

het eten was er zeer lekker zeer vriendelijke bediening kwamen dikwijls vragen of alles naar wens was en een goede uitleg wat wat er op ons boord lag wij kunnen niets anders zeggen het was zeer goed. voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader , we komen zeker nog eens terug!

Jana
Avis du: 29/05/2019
Jana recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Heel vriendelijke bediening! Lekker eten! Er...

Heel vriendelijke bediening! Lekker eten! Er werd rekening gehouden met het feit dat ik zwanger was.

nicole
Avis du: 19/05/2019
nicole recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten, rustig kader. Aan mijn vraag om...

Lekker eten, rustig kader. Aan mijn vraag om de deur te sluiten omwille vd kou, is onmiddellijk gehoor gegeven. Bij het afrekenen had men een menu te weinig aangerekend. Heb dit eerlijk gemeld. Het zou fijn zijn mocht men, als commerciele geste/als erkenning, evt een koffie vh huis aangeboden hebben.

Brigitte
Avis du: 13/05/2019
Brigitte recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Lekker eten. Bediening was goed maar we moesten...

Lekker eten. Bediening was goed maar we moesten 2x vragen voor opname van drank tijdens het eten. Vriendelijk. Geen probleem met afgave en reservatie van Bongo Bon. Propere toiletten.

Luc
Avis du: 06/05/2019
Luc recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Goede service, goede sfeer, lekker eten. Voor...

Goede service, goede sfeer, lekker eten. Voor herhaling vatbaar.

date score