Avis pour Eetcafe Versus

76 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Ecrire un avis
7.1
76 avis
date score
Guido V.Vereecken
Guido V. recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 02/07/2017

De mosselen in de look een aanrader,prijs kwali...

De mosselen in de look een aanrader,prijs kwaliteit een aanrader!!!!

Christel V.Vrancken
Christel V. recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 28/06/2017

Superlekker en zeer malse entrecote. Vriendelij...

Superlekker en zeer malse entrecote. Vriendelijke bediening .

DannyDeclercq
Danny recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 26/06/2017

vriendelijk personeel,lekker eten,gezellig...

vriendelijk personeel,lekker eten,gezellig terrras

PaulHebbelinck
Paul recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 12/06/2017

Een goede prijs-kwaliteit verhouding, als het...

Een goede prijs-kwaliteit verhouding, als het zeer druk is moet men wat geduld hebben maar meestal gaat het vlot en vriendelijke bediening.

ERIC V.VAN DE WEGE
ERIC V. recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 28/05/2017

Vriendelijk proper en je kan daar gezelig en...

Vriendelijk proper en je kan daar gezelig en goed eten.

DannyDeclercq
Danny recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 15/05/2017

We gaan er regelmatig eten,vriendelijk,zeer...

We gaan er regelmatig eten,vriendelijk,zeer lekker eten,niet duur,en een gezellige zaak,zowel binnen of het terras,toppie

jeancoolens
jean recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 06/05/2017

Vlees meegenomen naar huis, was niet te eten...

Vlees meegenomen naar huis, was niet te eten zeer taai.

ReneJanse
Rene recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 01/05/2017

Wij hadden via Groupon gereserveerd voor 8...

Wij hadden via Groupon gereserveerd voor 8 personen om 19.00 hr. Arriveerden om 18.45 hr en werden direct naar onze tafel geleid. Om 19.05 hr werd de drankbestelling opgenomen en na de vraag voor uitleg over het eten, ging de baas gelijk weer weg had geen tijd om even te wachten op de bestelling, ben ik zelf 25 minuten later aan wezen geven dat hij de bestelling (hoofdgerecht) kon komen opnemen (19.30 hr). Tot 20.00 hr heeft hij zich niet meer laten zien (tenminste kijken richting onze kant) . Apropo wij zaten in de aangebouwde serre waar 6 gezinnen zaten (> 20 personen: waarschijnlijk supporters van KAA Gent, zeer luidruchtig tot daar aan toe), andere mensen (tafeltjes van twee) lieten zich verhuizen, terug naar binnen,. Je zit daar dan afgesproken via Groupon, je kunt geen kant uit, anders had ik de drank betaald en was ik weggegaan. Na 20.00 hr zag hij ons wel, steeds met gebaren van het komt er zo aan. Om 20.30 ging ik naar het toilet en zij hij sorry dat het zo lang duurt, ik zal u zowat te drinken brengen op mijn rekening. Na een kwartier kwam een van zijn bedienden fluisteren dat het nog 4 minuten zou duren, nu om 21.00 hr hadden wij ons eten (Wat goed van kwaliteit was trouwens). Nog mayonaise en ketchup voor bij de frietjes gevraagd, kon ik uiteindelijk nog eens om bij de bar, waren ze alweer vergeten. Toen ik de bediende herinnerde aan de gratis drankjes vd baas kwam hij deze 10 minuten later opnemen. Te samen met de desserts, deze kwamen vrij snel dwz na 20 minuten. Echter had hij vergeten de tafel vh hoofdgerecht af te ruimen. Dus ook puinzooi. Ze hadden het heel druk met de grote groep in de serre, goed betalende NIET groupon klanten. Kortom Versus moet niet mee doen aan dit soort acties, zeker als je dan niet fatsoenlijk deze kopers bedient, jammer ze zijn er een een min of meer incidentele klant (1 a 2 keer per jaar) mee kwijtgeraakt, als ik de rest van mijn aanwezige familie zo hoor. Dus ruim onvoldoende ondanks dat de kwaliteit van het eten in orde was, echt jammer!

AureelDe Muynck
Aureel recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 16/04/2017

Degelijke en vlotte bediening en goede prijs-/k...

Degelijke en vlotte bediening en goede prijs-/kwaliteitverhouding.

O.JACOBS
O. recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 14/04/2017

- Entrecôte was van bedenkelijke kwaliteit,...

- Entrecôte was van bedenkelijke kwaliteit, met veel vet en zwoerd. Het weinige vlees, -50% was super hard. Meer om op te kauwen met risico's voor de tanden! - Beetje vers fruit bij ijsje werd bedacht met supplement van 3€ per persoon! Dit terwijl op de dessertkaart een prijsverschil is voorzien van 1€!! - Teleurstellend, zeker in vergelijking met paar vorige bezoeken.

date score