Avis pour Pittoresk

53 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
6.1
53 avis
date score
ElsVerdonck
0 Favoris
1 Avis
Avis du  22/03/2017
Els recommande ce restaurant pour:

Het interieur is aan een opfrisbeurt toe, mar...

Het interieur is aan een opfrisbeurt toe, mar het eten was héél erg lekker !!

PatrickVan Deynse
0 Favoris
1 Avis
Avis du  13/03/2017
Patrick recommande ce restaurant pour:

Het was een vlotte bediening niettegenstaande...

Het was een vlotte bediening niettegenstaande het enorm druk was op het terras, het was trouwens een zeer mooie lentedag met een stralende zon. Nogmaals proficiat voor de dame die de bediening deed want het zag er naar uit dat ze er alleen voor stond. Wij hebben beide pizza genomen met als voorgerecht Bruschetta en Minestronesoep en dessert Panna Cotta en Cannola Ricotta. Alles was afgewerkt en lekker.

AnnVan Holderbeke
0 Favoris
1 Avis
Avis du  06/03/2017
Ann recommande ce restaurant pour:

We hadden gereserveerd via een bongo bon. Helaa...

We hadden gereserveerd via een bongo bon. Helaas was er iets misgelopen bij het doorgeven van deze reservatie waardoor we niet hebben kunnen eten in Pittoresk zelf. Gelukkig konden we in de zaak net daarnaast, die van de zelfde eigenaar is, wel terecht voor een diner. En gelukkig maar want na een dagje shoppen in Gent in de regen waren we uitgehongerd. De personen die ons daar geholpen hebben waren zeer begripvol en hebben ons echt in de watten gelegd. We hebben dus nog niet kunnen genieten van een heerlijke pastamaaltijd in Pittoresk maar als we nog eens in Gent zijn zullen we zeker een nieuwe reservatie maken met of zonder Bongo bon. Nogmaals onze welgemeende dank voor jullie warme ontvangst en professionalisme op die vrijdagavond.

Nicolas D.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  22/01/2017

We stonden voor een gesloten deur ondanks onze...

We stonden voor een gesloten deur ondanks onze onlinereservatie

Dirk V.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  21/01/2017
Dirk V. recommande ce restaurant pour:

Hadden gereserveerd met bongobon via website...

Hadden gereserveerd met bongobon via website (per telefoon enkel reserveringsapparaat, zonder dat je bongobon kon aangeven. Kregen keurig een bevestigingsmail en 's avonds nog een herinnering om de reservering niet te vergeten. O grote ontgoocheling: het begin van een dagje Gent was een gesloten restaurant. (terras afgesloten met afrasteringsdraad). Dan maar een andere restaurant op de vrijdagmarkt gekozen. Ik stel voor dat bongo dit restaurant van de website verwijdert!!

AnnVounckx
0 Favoris
4 Avis
Avis du  07/01/2017

Lekker gegeten!...

Lekker gegeten!

Geert D.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  30/12/2016
Geert D. recommande ce restaurant pour:

Het eten was lekker!...

Het eten was lekker!

date score