Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Lundi - Dimanche
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.3 Basé sur 21 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
21 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Fredrik
Avis du: inconnu

Zware teleurstelling

Bediening in het Italiaans, sprak zeer weinig Nederlands. Mijn voorgerecht ("octopus op een salade van kikkererwten") was een zeer zware tegenvaller, de inktvis was taai, bijna hard en de geprakte kikkererwten waren smakeloos. Toen ik de dame die de bediening deed daarop attent maakte verdween mijn bord met een glimlach naar de keuken en kreeg ik geen verdere reactie. Het was heel druk dus we bleven een tijd wachten waarop ons hoofdgerecht verscheen (dit vonden we middelmatig, zeker gezien de prijs...). Toen ik toch nog vroeg naar enige reactie van de keuken betreffende het voorgerecht (welk ik enkel geproefd had maar totaal niet opgegeten) excuseerde de dame zich dat zij geen Nederlands verstond. Ook Engels begreep ze niet, ze haalde de schouders op en wou verder gaan, waarop ik vroeg of iemand me dan te woord kon staan (wat ze eerst ook niet begreep). Ze was totaal verbaasd dat ik naar de manager of eigenaar vroeg, die tenslotte langs kwam en blijkbaar niets wist van mijn opmerking of het terugsturen van het voorgerecht. Als klap op de vuurpijl stond alles volledig verrekend (meer dan 100€ voor twee personen, zonder wijn of dessert). De manager zei dat ik maar niet moest betalen als ik niet tevreden was. Heel lomp, arrogant en totaal ongepast. Ik heb mijn rekening betaald. Zware teleurstelling.

krista
Avis du: inconnu
krista recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

zeer professionele gastvrouw

Zeer professionele gastvrouw. Liet zowel mijn partner als mezelf de wijnsuggestie voorproeven. Iets te klein uitgevallen portie overigens voortreffelijke pasta met sardientjes werd passend gecompenseerd. We komen zeker terug !

placeholder
Roos
Avis du: inconnu

Authentieke keuken, gezellig interieur, maar...

Authentieke keuken, gezellig interieur, maar abominabele akoestiek. Niet direct iets voor een romantisch avondje uit, maar prima voor een dineetje met vrienden of een zakenlunch.

Geert
Avis du: inconnu

Zonder enige twijfel het meest authentieke...

Zonder enige twijfel het meest authentieke Siciliaanse restaurant in Gent en (volgens mij) ver daarbuiten. Beetje prijzig, ok, maar je krijgt waar voor je geld.

seb
Avis du: inconnu

Echt goeie restaurant met een fijne keuken...

Echt goeie restaurant met een fijne keuken en een cool sfeer...

Gwen
Avis du: inconnu

Koele bediening. Er zaten duidelijk nog ingewa...

Koele bediening. Er zaten duidelijk nog ingewanden en schubben aan de vis, bovendien was men het hier in de keuken niet mee eens.

steven
Avis du: inconnu

Klein (plaats voor 20-tal personen), maar onwaa...

Klein (plaats voor 20-tal personen), maar onwaarschijnlijk goede, typisch Siciliaanse keuken. Verwacht geen chique interieur of super-bediening, hier draait t allemaal om wat er op je bord ligt. Wie houdt van de echte Zuid-Italiaanse keuken met kerstomaatjes, pijnboompitten, vis, schaapsvlees, pasta, ansjovis, enz is hier aan t goede adres. Ze voeren zelf een aantal producten rechtstreeks in voor een authentieke ervaring. Ruime, zeer verzorgde porties (je merkt gewoon dat t met liefde en vakmanschap bereid is). Nog maar zelden buiten gegaan bij een Italiaan dat ik echt niks meer binnen kreeg. Verder zeer vriendelijk. En dat we al es eventjes moesten wachten op de volgende schotel gaf alleen maar aan dat alles t moment zelf bereid wordt.

Sarah
Avis du: inconnu

Je waant je altijd een beetje op vakantie als...

Je waant je altijd een beetje op vakantie als je bij Il Mezzogiorno zit. Heel errug lekkere antipasti.

Sofie
Avis du: inconnu

Voor mij één van de toppers voor een gezellig...

Voor mij één van de toppers voor een gezellig avondje uit. Bovendien kon ik ook genieten van het mannelijk schoon dat ons tafeltje bediende! Daarvoor alleen zou ik al eens teruggaan.. Maar redenen genoeg. Ik heb weer eens vingers en duimen afgelikt van het heerlijks dat mij geserveerd werd! A la prossima volta!

Katrien
Avis du: inconnu

Grazie per l'aperitivo della casa! Il pesce...

Grazie per l'aperitivo della casa! Il pesce spada era stupendo eppure i contorni... come sempre.

Tous les avis de ce restaurant