mijn tweede thuis! lekkere gerechten aan heel...
mijn tweede thuis! lekkere gerechten aan heel schappelijke prijzen! altijd vriendelijke bediening
Perfect, den besten italiaan in omstreken
Zeer gezellig interieur en de gastvrijheid en vriendelijkheid zijn gewoon perfect.
De betere Italiaan, kleine prijzen! Blijkbaar moet iedereen behoorlijk lang wachten tot je een plaats krijgt toegewezen. Heb de indruk dat men zich nogal veel moet bezighouden met afhaalgerechten en het weigeren van mensen die niet reserveerden vanwege volzet.
Heerlijke Italiaanse keuken aan een zeer redelijke prijs. Vlotte en vriendelijke bediening. Hier zit je nooit alleen en dat is zeer begrijpelijk. Alleen het interieur is wat gedateerd, maar in dit restaurant kom je dan ook vooral voor de keuken
Alhoewel wij nog een tien minuten hebben moeten wachten tot wij een tafel hebben gekregen (reservatie was gebeurd) kon het lekkere eten dit goedmaken. Gezellige sfeer, vriendelijke bediening. Hier kom ik zeker en vast terug!
Het beste Italiaans restaurant dat ik tot nu toe ontdekt heb! Wel opletten: aanvaarden vreemd genoeg geen Visa (wel andere creditcards).
Een van de betere italiaanse adressen in Vlaanderen ! pastaschotels en pizza's zijn van uitmuntende kwaliteit sfeervol kader en immer vriendelijke bediening