Avis pour Fratelli D'italia

73 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.6
73 avis
date score
Nathalie
Avis du: 17/10/2020
Nathalie recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het eten was opnieuw superlekker en mooi gepres...

Het eten was opnieuw superlekker en mooi gepresenteerd (zie oa spaghetti in kaaskorst). Supervriendelijke mensen. En alles COVID-19-proof. Jammer dat jullie nu een maand dicht moeten... Veel sterkte! En daarna komen we zeker terug!!!

Isabeau
Avis du: 15/10/2020
Isabeau recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten en vriendelijke bediening. Wij...

Lekker eten en vriendelijke bediening. Wij komen zeker terug!

Jörgen
Avis du: 11/10/2020
Jörgen recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Zeer vriendelijk onthaak, we waren beetje te...

Zeer vriendelijk onthaak, we waren beetje te vroeg maar kregen alvast een tafeltje. Vlotte bediening, ruime porties en mogelijkheid om "persoonlijke" wensen te bespreken. Blij dat we hier hadden afgesproken, zou leuk zijn om dit te herhalen!

Ferre
Avis du: 09/10/2020
Ferre recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Zeer vriendelijke en vlotte bediening. De pizza...

Zeer vriendelijke en vlotte bediening. De pizza's zijn hier overheerlijk! Grote pizza's, de beste van Gent! (misschien wel van België)

mark
Avis du: 07/10/2020
mark recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

gezellig intereiieur en echt super lekker kwali...

gezellig intereiieur en echt super lekker kwaliteitsvol eten

Erwin
Avis du: 30/09/2020
Erwin recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Gezellig restaurant en lekker eten...

Gezellig restaurant en lekker eten

Marie-Aline
Avis du: 24/09/2020
Marie-Aline recommande ce restaurant pour: Groupes

Excellent pizza...

Excellent pizza

ANDRE
Avis du: 04/09/2020
ANDRE recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

personeel was heel vriendelijk en de gerechten...

personeel was heel vriendelijk en de gerechten waren super lekker bereid, heel mooi gedresseerd in een gezellig kader. Zeker voor herhaling!!!

Hugo
Avis du: 30/08/2020
Hugo recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Pizza zeer lekker...

Pizza zeer lekker

Luc
Avis du: 30/08/2020
Luc recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het was heel lekker, gelukkig hadden we wel...

Het was heel lekker, gelukkig hadden we wel gereserveerd

date score