Avis pour De Gouden Klok

12 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
9.1
12 avis
date score
Isabelle
Avis du: 24/06/2018
Isabelle recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Het was een waar genot van hapje tot dessert....

Het was een waar genot van hapje tot dessert. Het aperitief namen we in de gezellige binnentuin. Bij de champagne kregen we eerst een glaasje met rode biet, appel en haring, daarna een cappuccino van kreeft. Zalig gewoon. Als voorgerecht hadden we ganzenlever met appel en een heerlijke zoete wijn. Alle (aangepaste) wijnen waren trouwens voortreffelijk. Daarna kwam een navarin van kreeft en asperges. We kozen voor vlees als hoofdgerecht en kregen duif, met rozemarijn gekruid. We eindigden met een heerlijke sabayon. Klassieke keuken met hoogwaardige ingrediënten, perfect gekookt en goed afgekruid. Een aanrader!

Jan D.
Avis du: 19/04/2018
Jan D. recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

Hartelijke ontvangst en aperitief in een gouden...

Hartelijke ontvangst en aperitief in een gouden binnentuintje

Bernard
Avis du: 13/04/2018
Bernard recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Wij waren niet 'tevreden', wij waren 'zéér...

Wij waren niet 'tevreden', wij waren 'zéér tevreden'! De ontvangst door de gastvrouw was bijzonder hartelijk, charmant en met humor. De chef komt persoonlijk aan tafel uitleggen wat er in de verschillende formules wordt geserveerd en doet dat ook op vriendelijke en rustige wijze. Wij opteerden voor de formule dagmenu. Twee voorgerechten (eendenlever en asperges met scampi) en hoofdgerechten naar keuze (in ons geval: eend en kalfsniertjes) die delicieus waren. Vooraf hadden we bij het aperitief kunnen genieten van een paar hapjes. Nadien kwam de chef nog de desserts voorstellen, het zelfgedraaide verse ijs (eentje met chocoladesaus en eentje met advokaat) viel bijzonder in de smaak. Omdat mijn gezelschap had laten vallen dat ons bezoek had te maken met het feit dat ik onlangs jarig was geweest, kreeg ik een gehandtekend exemplaar van het kookboek van de chef. Het enige wat ik aan te merken heb is dat ik het raar vind dat je in zo'n stijlvolle zaak blijkbaar je hond mag meenemen. Gelukkig zat de dame met haar viervoeter ver van ons en hield het mormel zich behoorlijk gedeisd. Ik vind dat honden niet in restaurants thuishoren, tenzij ze op het menu staan. Voor de rest: de Gouden Klok bezorgde ons een gouden middag, we verlieten pas om halfvier het pand, voldaan en goedgezind.

Renaat
Avis du: 07/03/2018
Renaat recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Zoals steeds een uitzonderlijk lekker klaargema...

Zoals steeds een uitzonderlijk lekker klaargemaakt menu. Ik weet waarom ik hier steeds graag terugkeer.

Paul L.
Avis du: 03/02/2018
Paul L. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Buitengewoon lekker...

Buitengewoon lekker

Nicolas
Avis du: 07/12/2017
Nicolas recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Aanrader!

Vriendelijke bediening in een mooi kader, heerlijke gerechten. Zeker een aanrader!

Renaat
Avis du: 30/11/2017
Renaat recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Hartelijke en warme ontvangst. Voorstelling...

Hartelijke en warme ontvangst. Voorstelling van het menu door de chef onderscheidt dit restaurant van andere. Zeer vriendelijke en attentievolle bediening met een antwoord op alle vragen. Uitstekend restaurant met een sympathieke human touch!

Paul L.
Avis du: 22/11/2017
Paul L. recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie

Uitstekend eten en service in een aangenaam...

Uitstekend eten en service in een aangenaam kader

Marjon
Avis du: inconnu

Uitstekende keuken, échte klasse!! Een aanrader...

Uitstekende keuken, échte klasse!! Een aanrader voor zij die willen genieten van hoge kwaliteit in een prachtig kader.

date score