Avis pour Yalla Yalla Beirut Foodbar

18 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
9.2
18 avis
date score
Ann
Avis du: 09/12/2019
Ann recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het eten was zéér lekker. Alleen jammer dat...

Het eten was zéér lekker. Alleen jammer dat het buffet wat traag bijgevuld werd.

Karen
Avis du: 08/12/2019
Karen recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

(H)eerlijk eten om te delen, gezellige ongedwon...

(H)eerlijk eten om te delen, gezellige ongedwongen sfeer en oprecht vriendelijke bediening. Een aanrader!

Isabelle
Avis du: 08/12/2019
Isabelle recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Super vriendelijk. Leuke inrichting. Bijzonder...

Super vriendelijk. Leuke inrichting. Bijzonder lekker eten.

Mia
Avis du: 05/12/2019
Mia recommande ce restaurant pour: Groupes

Lekkere mezze, vlotte en vriendelijke bediening...

Lekkere mezze, vlotte en vriendelijke bediening. Alleen de rode wijn viel wat tegen. Voor de rest niets dan lof

Timothy
Avis du: 29/11/2019
Timothy recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

De gezellige setting geeft je meteen een welkom...

De gezellige setting geeft je meteen een welkom gevoel. De bediening was er heel vriendelijk en gaf graag een woordje uitleg. Het eten was werkelijk verrukkelijk. Heel smaakvol en veel variatie. Wel aan de prijzige kant als je weet dat we 76€ betaalden om met twee te eten (zonder alcoholische dranken). Desondanks was het de ervaring wel waard en komen wij zeker terug!

Veronique
Avis du: 28/11/2019
Veronique recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Het was oké maar niet waw...Porties zijn nogal...

Het was oké maar niet waw...Porties zijn nogal klein, bediening is zozo. Wat we kreten was wel lekker. We zijn eerder naar andere Libanese eethuisjes geweest waar we meer van onder de indruk waten.

Avis du: 21/11/2019
recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Heel leuk restaurant, warm en gezellig. Vriende...

Heel leuk restaurant, warm en gezellig. Vriendelijk onthaal en vlotte bediening. Eerlijke en lekkere keuken voor een normale prijs. Doe zo verder!

Wim
Avis du: 18/11/2019
Wim recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lekkere smaken en altijd leuk om te kunnen...

Lekkere smaken en altijd leuk om te kunnen delen met elkaar

Ann
Avis du: 16/11/2019
Ann recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Heel sympathiek en lekker, echt authentiek...

Heel sympathiek en lekker, echt authentiek tegen een correcte prijs. Wij keren steeds met plezier terug!

Juliette
Avis du: 15/11/2019
Juliette recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Het was heel lekker, gezellig, fijne ontvangst,...

Het was heel lekker, gezellig, fijne ontvangst, prijs-kwaliteit. om terug te komen!! :-)

date score