Avis pour Allegro Moderato

503 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
9.1
503 avis
date score
Jan
Avis du: 31/03/2020
Jan recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Wer sehr gut Essen möchte und die Lautstärke...

Wer sehr gut Essen möchte und die Lautstärke der "Hipster" aus dem Weg gehen möchte, ist hier richtig aufgehoben. Gerne wieder

Maes
Avis du: 14/03/2020
Maes recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Op de vooravond van de Corona quarantaine werde...

Op de vooravond van de Corona quarantaine werden we heel hartelijk ontvangen en hadden een aangename avond. We hebben super lekker gegeten en kunnen dit restaurant aan iedereen aanbevelen.

Herman
Avis du: 13/03/2020
Herman recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Een prachtig restaurant met een zeer goede...

Een prachtig restaurant met een zeer goede keuken. De uiterst sympathieke gastheer heeft ons ontvangen niettegenstaande het restaurant leeg was door het coronavirus. Toprestaurant.

Piet
Avis du: 09/03/2020
Piet recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Heel mooi kader waar je rustig kunt dineren. He...

Heel mooi kader waar je rustig kunt dineren. Het eten was zeer goed alsook de aangepaste wijnen. Met de vriendelijke bediening erbij hebben wij een heel fijne avond beleefd.

benoit
Avis du: 07/03/2020
benoit recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Excellent dîner et accueil très chaleureux...

Excellent dîner et accueil très chaleureux

Kathleen
Avis du: 06/03/2020
Kathleen recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Schitterende ervaring, zowel het prachtige...

Schitterende ervaring, zowel het prachtige interieur, de heerlijke gerechten, de vriendelijke bediening en ongedwongen sfeer maakten er een topavond van, we komen zeker terug!

WIM
Avis du: 29/02/2020
WIM recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zoals gewoonlijk, ...altijd lekker. Prijs/kwal...

Zoals gewoonlijk, ...altijd lekker. Prijs/kwaliteit meer dan perfect.

Erik
Avis du: 27/02/2020

Heerlijke gerechte, sympathieke gastheer, super...

Heerlijke gerechte, sympathieke gastheer, super mooi kader. Wij komen terug.

Alexandra
Avis du: 24/02/2020
Alexandra recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

zeer lekker gegeten, een kleine tip: licht...

zeer lekker gegeten, een kleine tip: licht nog iets meer dimmen voor gezelligheid, het is sowieso een heel leuk kader!

Patricia
Avis du: 23/02/2020
Patricia recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

5/5 pour ce restaurant qui a comblé tous nos...

5/5 pour ce restaurant qui a comblé tous nos désirs a la fin d’une excellente journée Van Eyck à Ghent. Accueil très chaleureux malgré nos 20 mins de retard. Une cuisine raffinée et délicieuse du début à la fin ( nous avons opté pour le menu proposé à 6 services + plus les vins d’accompagnement). Une attention particulière à notre comfort quand la table à côté est devenue joyeuse et donc un peu plus bruyante que la norme. Service parfait... discret, élégant et proactif.En somme, une soirée mémorable dans un cadre très raffiné Mon mari et moi y retournerons à notre prochaine visit à Gand. Merci à toute l’équipe.

date score