Avis pour Jack Burgers Gent

33 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
7.9
33 avis
date score
conny
Avis du: 31/10/2019
conny recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Chapeau voor de jongeheer die achter de toog...

Chapeau voor de jongeheer die achter de toog staat! Het was heel druk en moest alles alleen zien te klaren! Alleen maar respect daarvoor!! En het was dan ook nog eens super lekker!!

Sanne
Avis du: 17/10/2019
Sanne recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Super vriendelijk personeel. Gezellige plek...

Super vriendelijk personeel. Gezellige plek en echt overheerlijke hamburgers! Zeker de vegetarische was top!

Jules
Avis du: 08/10/2019
Jules recommande ce restaurant pour: Couples

Ik had een week op voorhand gereserveerd maar...

Ik had een week op voorhand gereserveerd maar kwam voor een gesloten deur te staan.

Guy
Avis du: 01/10/2019
Guy recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lekker, snel efficiënt...

Lekker, snel efficiënt

Nathalie
Avis du: 02/09/2019
Nathalie recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Vriendelijk personeel, ze kwamen onze bestellin...

Vriendelijk personeel, ze kwamen onze bestelling naar onze tafel brengen én héél lekkere hamburgers en frietjes !

Niels
Avis du: 01/09/2019
Niels recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy

We kwamen met 17 mensen eten en konden gelijk...

We kwamen met 17 mensen eten en konden gelijk aan een 1 lange tafel gaan zitten. De burgers wat top!!

Sven
Avis du: 24/08/2019
Sven recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy

Lekker en niet te duur...

Lekker en niet te duur

Dorien
Avis du: 22/08/2019
Dorien recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

We komen zeker nog eens terug!...

We komen zeker nog eens terug!

Marieke
Avis du: 14/08/2019
Marieke recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Het was lekker eten met een vlotte bediening....

Het was lekker eten met een vlotte bediening.

Stefaan
Avis du: 13/08/2019
Stefaan recommande ce restaurant pour: Couples

Geklungel aan de kassa en het eten trok op...

Geklungel aan de kassa en het eten trok op niets. 1 vd slechtste hamburgers die ik al gegeten heb. Toiletten extreem vuil enz...

date score