Avis pour Wereldkeuken Gent

322 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.7
322 avis
date score
Chris
Avis du: 03/07/2020
Chris recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

De kwaliteit en versheid was uitstekend. Daarn...

De kwaliteit en versheid was uitstekend. Daarnaast was de bediening supervriendelijk. Mij zien de daar vast nog heel vaak terug.

Willy
Avis du: 02/07/2020
Willy recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

eten bediening personeel de rust alles prima...

eten bediening personeel de rust alles prima ook kindvriendelijk

Ivan
Avis du: 02/07/2020
Ivan recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijke bediening....

Vriendelijke bediening.

Philippe
Avis du: 29/06/2020
Philippe recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Zeer lekker, wel anders dan anders door de...

Zeer lekker, wel anders dan anders door de corona maatregel maar de bediening doet dit uitstekend.

Jaimy
Avis du: 29/06/2020
Jaimy recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Wij hebben heerlijk gegeten en er werken hele...

Wij hebben heerlijk gegeten en er werken hele lieve mensen! Ookal mochten we niet langs het buffet lopen ivm maatregeen het was echt top! Lekker kleine porties zodat je alles kan proeven! Bedankt!

Roland
Avis du: 22/06/2020
Roland recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Zeer ruime keuze van smakelijke gerechten zelfs...

Zeer ruime keuze van smakelijke gerechten zelfs in corona tijd. Zeer vriendelijke bediening . Zeer goede prijs/kwalieit verhouding

martine
Avis du: 10/03/2020
martine recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

veel keuze om te eten en het personeel is heel...

veel keuze om te eten en het personeel is heel vriendelijk. We zijn al verschillende keren gekomen en zijn zeker nog zinnens om weer te keren

Griet
Avis du: 10/03/2020
Griet recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Wij hadden toch wel moeite om een bord samen...

Wij hadden toch wel moeite om een bord samen te stellen. Ik miste meer groenten (koud en warm) om te combineren bij de vis en vlees gerechten

Louis
Avis du: 09/03/2020
Louis recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Alles was in orde : eten, personeel en netheid...

Alles was in orde : eten, personeel en netheid van de zaak

Walter
Avis du: 09/03/2020
Walter recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Leuk concept, veel keuze en goede producten....

Leuk concept, veel keuze en goede producten.

date score