Avis pour Wereldkeuken Gent

316 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.7
316 avis
date score
martine
Avis du: 10/03/2020
martine recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

veel keuze om te eten en het personeel is heel...

veel keuze om te eten en het personeel is heel vriendelijk. We zijn al verschillende keren gekomen en zijn zeker nog zinnens om weer te keren

Griet
Avis du: 10/03/2020
Griet recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Wij hadden toch wel moeite om een bord samen...

Wij hadden toch wel moeite om een bord samen te stellen. Ik miste meer groenten (koud en warm) om te combineren bij de vis en vlees gerechten

Louis
Avis du: 09/03/2020
Louis recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Alles was in orde : eten, personeel en netheid...

Alles was in orde : eten, personeel en netheid van de zaak

Walter
Avis du: 09/03/2020
Walter recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Leuk concept, veel keuze en goede producten....

Leuk concept, veel keuze en goede producten.

Vandewege
Avis du: 08/03/2020
Vandewege recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Gezellige accomodatie, vriendelijk behulpzaam...

Gezellige accomodatie, vriendelijk behulpzaam personeel en zeer kwaliteitsvol eten. Een aanrader!

Lien
Avis du: 06/03/2020
Lien recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Voor een selfservice restaurant word jij niet...

Voor een selfservice restaurant word jij niet aan jouw lot overgelaten. Alles wordt duidelijk gecommuniceerd... En het eten is voor elk wat wils; lekker en vers.

Jan
Avis du: 02/03/2020
Jan recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het eten was lekker en er werd voldoende aangev...

Het eten was lekker en er werd voldoende aangevuld. Het was onze eerste keer dat we er kwamen en een woordje uitleg zou welkom geweest zijn.

Benny
Avis du: 02/03/2020
Benny recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Het was in orde de voedsel drank en zeker de...

Het was in orde de voedsel drank en zeker de personeel. We komen zeker terug

Atnoinette
Avis du: 26/02/2020
Atnoinette recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

grote variatie aan lekkere hapjes, vriendelijke...

grote variatie aan lekkere hapjes, vriendelijke bediening en ontvangst, discreet maar efficiënt, genoeg ruimte tussen de tafels zodat niemand een ander stoort. Je eet wat je graag eet, wanneer je het liefst hebt, en hoeveel je zelf wil. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer gunstig, behalve voor kleine kinderen...

Pierre
Avis du: 24/02/2020
Pierre recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Kwaliteit,prijs ruim voldoende dus alles ok....

Kwaliteit,prijs ruim voldoende dus alles ok.

date score