Avis pour De Stokerij

508 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.8
508 avis
date score
chris
Avis du: 24/11/2019
chris recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Weinig attente bediening. Na eten zag serveerst...

Weinig attente bediening. Na eten zag serveerster niet onze lege borden. We hebben na 10 minuten direct koffie en rekening gevraagd. Dessert hoefde niet meer. Op eerste verdieping ook geklettter van ober die afgehaalde bestekken in een soort bak gooide.

Martijn
Avis du: 05/11/2019
Martijn recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Ik ben al enkele jaren regelmatig komen eten,...

Ik ben al enkele jaren regelmatig komen eten, en de laatste keren was het eten toch minder mooi geserveerd. We moesten ook twee keer naast het toilet zitten waar kaarsspatten tegen de muur plakken. Mijn vriendin had hert en het bord was niet, en het vlees toch ook niet optimaal.

Laurence
Avis du: 13/10/2019
Laurence recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy

Frietjes waren koud en is al de tweeede keer...

Frietjes waren koud en is al de tweeede keer ! Dus, er komt geen derde aan

Dries
Avis du: 23/09/2019
Dries recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

We waren met 4 personen. 2 hoofdgerechten kwame...

We waren met 4 personen. 2 hoofdgerechten kwamen 15min later dan de andere 2. Het gegrild Iberisch varken was meer vet dan vlees, alsof het overschotjes waren. Gemeld aan de ober, maar geen gehoor gekregen. Toen we wat meer uitleg vroegen bij het dessert 'gekruide peer' zei de ober dat hij niet wist wat het was. Dan zou je verwachten dat die zich gaat informeren en terug komt, maar dat is niet gebeurd. Dan hebben we maar betaald en zijn we vertrokken. Grote ongoocheling en zeker niet voor herhaling vatbaar. Met vriendelijke groeten, Dries Devos

Janine
Avis du: 17/10/2021
Janine recommande ce restaurant pour: Groupes

De bereiding en kwaliteit van het eten was...

De bereiding en kwaliteit van het eten was niet van goed. Na aangeven werd hier amper op gereageerd. Het restaurant zelf is qua ambiance leuk. Het menu niet verrassend maar okay. De desserts waren goed.

Eef
Avis du: 24/11/2019
Eef recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten, grote porties, mooie gezellige...

Lekker eten, grote porties, mooie gezellige ruimte.

Tine
Avis du: 28/10/2019
Tine recommande ce restaurant pour: Couples

Het eten was niet volgens verwachtingen. Wild...

Het eten was niet volgens verwachtingen. Wild aan 27€, ree had weinig smaak en het leek allemaal op het bord gegooid. Het zou gezellig zitten zijn boven ware het niet dat er veel te veel tafels staan, in combinatie met een slechte acoustiek was het moeilijk praten. We hebben 1 glas rode wijn gedronken en dag nadien waren we allebei misselijk.

Tine
Avis du: 13/10/2019
Tine recommande ce restaurant pour: Couples

te koude tapenade (net uit frigo) vlees hoofdge...

te koude tapenade (net uit frigo) vlees hoofdgerecht: Iberisch varken was taai en lam droog

Adriaan
Avis du: 23/06/2019
Adriaan recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Sympathieke relaxte sfeer. Nauwelijks toeristen...

Sympathieke relaxte sfeer. Nauwelijks toeristen, dus weg van de drukte. Pasta met scampi was goed, maar op de kaart stond er chorizo bij- die hebben we niet ontdekt. Lamskoteletjes niet echt rose, helaas.

Bert
Avis du: 30/04/2019
Bert recommande ce restaurant pour: Couples

Te prijzig gezien de belabberde kwaliteit....

Te prijzig gezien de belabberde kwaliteit. Prachtig kader, zeer matige keuken!!

date score