Avis pour Midtown Grill

188 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.2
188 avis
date score
Cornelis
Avis du: 17/09/2019
Cornelis recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

food was good service top...

food was good service top

Byron Andres
Avis du: 17/09/2019
Byron Andres recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

The atmosphere is very elegant and clean. The...

The atmosphere is very elegant and clean. The meal was one of the most deliciuos meals I ever eaten. The service were excellent.

Mareen
Avis du: 16/09/2019
Mareen recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner

Was ontbijt met bon. We hadden beide het gevoel...

Was ontbijt met bon. We hadden beide het gevoel dat we niet welkom waren door de onthaaldame. Het glaasje bubbels wat inbegrepen was ,werd bij manier van spreken op tafel gegooid.Misschienkon men ook wel eens vragen of we dit wouden!Wij drinken geen alcohol en heb er de buren ,de tafel naast ons, gelukkig mee gemaakt. Het ontbijt zelf was super!

Wim
Avis du: 15/09/2019
Wim recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Helemaal in orde! Onze plekje voor onzeafsluite...

Helemaal in orde! Onze plekje voor onzeafsluiter Odegand was perfect. Heel lekker gegeten, supervriendelijk personeel.

Philip
Avis du: 15/09/2019
Philip recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Lekker eten op een prachtige locatie, uitmunten...

Lekker eten op een prachtige locatie, uitmuntende bediening.

vicky
Avis du: 15/09/2019
vicky recommande ce restaurant pour: Couples

Het eten is er steeds super lekker, maar dit...

Het eten is er steeds super lekker, maar dit is nu de tweede keer op korte tijd dat we hier komen eten en ervaren dat er een lange wachttijd is alvorens ze het eerste gerecht serveren. Dus geen aanrader als je met honger aan tafel gaat.

MARC
Avis du: 02/09/2019
MARC recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Big changes since my last visit, only one room...

Big changes since my last visit, only one room open, only one staff present (while the room was practically full, a second staff only arrived late) which meant that there was some waiting involved. I have the impression that the menu has been reduced also. Surprise at the end when a glas of red wine was all of a sudden 32€ on the bill (was changed after I made a remark)

Allison
Avis du: 23/08/2019
Allison recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

It was awesome. Good food and great service....

It was awesome. Good food and great service. I'm gonna recommend this to my friends and thank you for the delicious food!!!!

Walter
Avis du: 17/08/2019
Walter recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner

bij het telefonisch reserveren kreeg ik te...

bij het telefonisch reserveren kreeg ik te horen dat je 5 dagen op voorhand je reservatie voor het ontbijt moest vast leggen. Dit voor een hotel, 2 personen erbij nemen.... vind ik niet aannemelijk.

Melania
Avis du: 15/08/2019
Melania recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

The large choice of the meat of Dierendonck...

The large choice of the meat of Dierendonck is gone, such as the good chef. It’s already been 2 weeks that is was Gentse Feesten, but still no new menu. We had to wait very long for the main dish, also for dessert. 1 hour for moeulleux... no thank you. We were there from 7 and we missed 30min of our movie that we booked at 10... Midtown Grill used to be our absolutely nr 1 restaurant for eating delicious meat, no we have to search for a new place

date score