Avis pour Midtown Grill

250 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.4
250 avis
date score
Bernd
Avis du: 14/03/2020
Bernd recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

It was very good.Greatings to the sommelier...

It was very good.Greatings to the sommelier specialy!he was the nicest person we met in gent!!

Gutuerrez
Avis du: 10/03/2020
Gutuerrez recommande ce restaurant pour: Gastronomie

Ik ben heel tevreden . Jullie zijn perfect De...

Ik ben heel tevreden . Jullie zijn perfect De attentie en dienst waren tof Zeker weten terugkeren Met vriendelijke groeten Maria Gutierrez

Chris
Avis du: 07/03/2020
Chris recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Goede service...

Goede service

Christiane
Avis du: 03/03/2020
Christiane recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Het was een culinaire beleving om er te dineren...

Het was een culinaire beleving om er te dineren. De mooie en smaakvolle gerechten waren TOP! Vriendelijke ontvangst en bediening in een aangenaam stijlvol kader met mooi uitzicht. Heel tevreden, we komen zeker nog terug!

thierry
Avis du: 27/02/2020
thierry recommande ce restaurant pour: Couples

Aangename bediening en lovely food. Meer hoeft...

Aangename bediening en lovely food. Meer hoeft het niet te zijn. X

Daphné
Avis du: 25/02/2020
Daphné recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Wij hebben met 10 mensen deelgenomen aan de...

Wij hebben met 10 mensen deelgenomen aan de brunch. Alles is naar wens verlopen.

Raphael
Avis du: 25/02/2020
Raphael recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Beste, Zeer hartelijk onthaal, Jean-Pierre...

Beste, Zeer hartelijk onthaal, Jean-Pierre heeft goede uitleg over de wijn gegeven, de lunch is absoluut niet duur en zeer lekker, ook de portie's waren ruim voldoende. Wij komen zeker terug.

Martine
Avis du: 14/02/2020
Martine recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Ontbijten met Vivabox. Zeer uitgebreid en super...

Ontbijten met Vivabox. Zeer uitgebreid en super lekker. Voelden ons éven welkom als hotelgasten. Personeel zeer alert, vriendelijk en behulpzaam. Aanrader!

Bas
Avis du: 08/02/2020
Bas recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Very good quality of the meat. Good service...

Very good quality of the meat. Good service and not too expansive. A lot of good wines and other drinks

Schaeck
Avis du: 27/01/2020
Schaeck recommande ce restaurant pour: Couples

dag , iedereen zeer vriendelijk , plezierig...

dag , iedereen zeer vriendelijk , plezierig en rustig zitten . lunch zeer goed mvg Rosa Schaeck

date score