Avis pour Yammi Yammi

685 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.1
685 avis
date score
Hanne
Avis du: 17/12/2017
Hanne recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Wij gingen reeds vaker eten bij Yammi Yammi...

Wij gingen reeds vaker eten bij Yammi Yammi (10+ keer) maar meestal op zaterdagmiddag. Deze keer gingen we echter op zaterdagavond, en zat de zaak helemaal vol. Dit was wellicht te veel voor de keuken, de gefrituurde hapjes kwamen relatief snel maar wij hebben meer dan 2 uur gewacht op de eerste portie sushi. Dat kan echt niet. Nog een keer naar Yammi Yammi? Wellicht wel, maar alleszins niet meer op een zaterdagavond.

Nikolaas V.
Avis du: 12/12/2017
Nikolaas V. recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Lekker en vers. Eigenlijk eet je weer teveel....

Lekker en vers. Eigenlijk eet je weer teveel. Prettige en vlotte bediening

Ilse
Avis du: 10/12/2017
Ilse recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Fijne manier van eten via 'All you can eat'....

Fijne manier van eten via 'All you can eat'. Je bepaalt zelf de hoeveelheid en het tempo. Grote keuze met foto's, wat het kiezen leuk maakt. Het was er wel niet al te warm. We hadden een fijne avond.

Amber S.
Avis du: 07/12/2017
Amber S. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vergaten tot 2x toe dingen van de ronde te...

Vergaten tot 2x toe dingen van de ronde te brengen

Arnaud
Avis du: 04/12/2017
Arnaud recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Snelle service & met een volle maag naar buiten...

Snelle service & met een volle maag naar buiten !

Chelsea
Avis du: 04/12/2017
Chelsea recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Toffe zaak met lekker eten en veel keuze!...

Toffe zaak met lekker eten en veel keuze!

kenny
Avis du: 03/12/2017
kenny recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Eten is altijd zeer lekker ,, Goede bediening. ...

Eten is altijd zeer lekker ,, Goede bediening. Enkel deze keer was het echt koud in de zaak en ik kreeg als antwoord dat verwarming aan stond en ze niks meer konden doen. De verwarming blies koude lucht. Wij zitten er net onder dus geen aangename bedoening

Roselien
Avis du: 02/12/2017
Roselien recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Vrolijk personeel in een fijne zaak met lekker...

Vrolijk personeel in een fijne zaak met lekker eten.

Marian S.
Avis du: 28/11/2017
Marian S. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Traag, we hadden gereserveerd en werden gewoon...

Traag, we hadden gereserveerd en werden gewoon in een hoekje gezet waar niemand ons kon zien. Jammer want normaal kom ik er heel graag. De soep was water en de "warme sake" was niet warm.

Tacco V.
Avis du: 27/11/2017
Tacco V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zeer lekker eten, tof concept, uiterst betaalba...

Zeer lekker eten, tof concept, uiterst betaalbaar; zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

date score