Avis pour Yammi Yammi

547 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.1
547 avis
date score
Thiery
Avis du: 04/07/2019
Thiery recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vlotte bediening en sushi was lekker...

Vlotte bediening en sushi was lekker

Klussendorf
Avis du: 01/07/2019
Klussendorf recommande ce restaurant pour: Rapport qualité/prix

Lekker eten, heel snelle service, eten is vers,...

Lekker eten, heel snelle service, eten is vers, aangenaam vertoeven, kwaliteit/prijs zeker ok

amber
Avis du: 30/06/2019
amber recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Zeer tevreden !...

Zeer tevreden !

Sarah
Avis du: 27/06/2019
Sarah recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

We moesten zeer lang wachten op het eten dat...

We moesten zeer lang wachten op het eten dat we besteld hadden en sommige bestellingen zijn niet aangekomen binnen de opgegeven 3 uur dat we hadden. Het eten dat we kregen was wel zeer lekker, maar soms niet meer warm.

tony
Avis du: 23/06/2019
tony recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Super tof concept en een zeer prachtig restaura...

Super tof concept en een zeer prachtig restaurant. Eten was lekker. Als ik slechts 1 minpuntje mag geven, eens kijken hoe men de ronde lampionnen kan afstoffen, lijkt mij moeilijk bereikbaar vanwege de hoogte maar je kan wel het stof zien liggen. Niemand wil dit in hun eten krijgen

Olga
Avis du: 23/06/2019
Olga recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Super lekker eten, snelle service en vriendelij...

Super lekker eten, snelle service en vriendelijk! Soms vergeten ze wel een gerecht maar dat kan gebeuren!

Marleen
Avis du: 22/06/2019
Marleen recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Het voldeed opnieuw volledig aan onze verwachti...

Het voldeed opnieuw volledig aan onze verwachting. Aanvankelijk vonden we de tablet niet echt een verbetering maar na de tweede gang viel het gebruik goed mee. Vrees dat dit voor oudere personen of computer analfabeten ,ja die bestaan nog) een probleem kan geven. Dus een mogelijkheid om op papier te bestellen zou moeten blijven bestaan

Jolien
Avis du: 16/06/2019
Jolien recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

De prijs is zeer laag voor Sushi, 25 per persoo...

De prijs is zeer laag voor Sushi, 25 per persoon voor zoveel te eten alsje wil. Top kwaliteit!

Pascal
Avis du: 14/06/2019
Pascal recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Eten was lekker, goede keus en snelle bediening...

Eten was lekker, goede keus en snelle bediening. Wel zouden ze het concept bij binnenkomst mogen uitleggen.

Magda
Avis du: 13/06/2019
Magda recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

zeer gevarieerd menu , verzorgd en lekker....

zeer gevarieerd menu , verzorgd en lekker. goede en vlotte bediening. Aangenaam kader goed ingedeeld. ik kom nog terug!

date score