Avis pour Yammi Yammi

492 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.2
492 avis
date score
Liselotte
Avis du: 22/04/2019
Liselotte recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Het bestellingssysteem (nieuw, met touchpads)...

Het bestellingssysteem (nieuw, met touchpads) werkte niet. We hebben op een bepaald moment meer dan 1 uur moeten wachten op een half correcte bestelling, wat we heel jammer vonden.. het personeel was zeer goed en hielp ons zo goed als ze konden maar toch. We hebben 1/4 van onze bestelling nooit gezien. Hopelijk wordt dit nog opgelost!

Yvonne B.
Avis du: 22/04/2019
Yvonne B. recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Slechte kwaliteit eten, warme gerechten waren...

Slechte kwaliteit eten, warme gerechten waren koud, bij er wat van zeggen werd er nukkig gereageerd en kwam het moddervet “heropgewarmd” terug. Susi was niet vers, veel rijst en weinig vulling. Geen uitleg van het concept met de tablet enz. Al met al nog nooit zo slecht gegeten en zo slecht bediend. Hier kom ik nooit meer.

Brett B.
Avis du: 21/04/2019
Brett B. recommande ce restaurant pour: Groupes

Niet te vreden van de bediening...

Niet te vreden van de bediening

Sophie B.
Avis du: 21/04/2019
Sophie B. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het duurde veel te lang, de kwaliteit was niet...

Het duurde veel te lang, de kwaliteit was niet zo best en de service was ook niet geweldig. Daarnaast kwam de helft van de gerechten niet aan.

Sydney V.
Avis du: 19/04/2019
Sydney V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Super lekker, gezellig, vlotte service en prijs...

Super lekker, gezellig, vlotte service en prijs-kwaliteit. Mijn favoriete sushi resto

Vincent T.
Avis du: 17/04/2019
Vincent T. recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

we hebben lekker gegeten, sfeer was goed...

we hebben lekker gegeten, sfeer was goed

steven
Avis du: 17/04/2019
steven recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vlotte service, prijs kwaliteit zeer dik in...

Vlotte service, prijs kwaliteit zeer dik in orde

Marie
Avis du: 15/04/2019
Marie recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Ik was tevreden over dit restaurantbezoek alles...

Ik was tevreden over dit restaurantbezoek alles ging vlot ik was daar heel blij mee. Ik ben de week ervoor ook bij jullie geweest en dan was ik totaal niet tevreden we kregen veel dingen niet moesten heel lang wachten meerder maal achter gevraagd waarom dat onze sushi niet kwam. Maar ik was nu heel blij dat het deze keer niet zo was.

An
Avis du: 15/04/2019
An recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Lekker eten, vriendelijke service.De ipads...

Lekker eten, vriendelijke service.De ipads top, makkelijker en overzichtelijker.

rembert d.
Avis du: 14/04/2019
rembert d. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Snelle correcte service en schappelijke prijs....

Snelle correcte service en schappelijke prijs. Ken jezelf bij ronde 5 :)

date score