Avis pour Chix

1060 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.9
1060 avis
date score
Marleen
Avis du: 19/10/2020
Marleen recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

lekker gegeten in leuk kader en vriendelijke...

lekker gegeten in leuk kader en vriendelijke efficiënte bediening. Helaas omwille van sluiting vanaf vandaag sommige dingen niet voorradig, zoals kaas voor op de pasta. Wij wensen alle restauranthouders goeie moed !

Veerle
Avis du: 19/10/2020
Veerle recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Lekker, gezellig en vriendelijke bediening....

Lekker, gezellig en vriendelijke bediening. Wel jammer dat de glutenvrije pizzabodem op was.

Jana
Avis du: 19/10/2020
Jana recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Lekker zoals altijd...

Lekker zoals altijd

Dimi
Avis du: 19/10/2020
Dimi recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

- Gin Tonic werd weggehaald, terwijl er nog...

- Gin Tonic werd weggehaald, terwijl er nog 1/4 in zat - Spaghetti Bolognese stond op de kaart als 'special', wat daar speciaal aan was, ik weet het nog altijd niet - Spaghetti was op, en in plaats kreeg ik gekrulde pasta (ipv dit op voorhand te vragen of dit wel oké was?) - Gin Tonic kregen we na 3 minuten (top) maar ons eten kregen we ook 3 minuten nadien (genieten van aperitief was dus niet mogelijk) - Gin Tonic bij spaghetti is niet lekker, het is bij ons nog altijd de bedoeling dat we na onze aperitief iets anders drinken bij ons eten - naar toilet gaan is moeilijk met die obstakels in de lucht sorry

Paula
Avis du: 19/10/2020
Paula recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Zoals steeds super lekker, en een hart onder...

Zoals steeds super lekker, en een hart onder de riem voor alle mensen die er werken.

Katrien
Avis du: 18/10/2020
Katrien recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

De pizza's zijn verfijnd, origineel, groentenri...

De pizza's zijn verfijnd, origineel, groentenrijk en bovenal lekker, de bediening is lief en vriendelijk, het restaurant gezellig.

Ali Jelene
Avis du: 15/10/2020
Ali Jelene recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Zeer lekker eten, vriendelijke bediening, alles...

Zeer lekker eten, vriendelijke bediening, alles coronaproof verlopen.

Nienke
Avis du: 10/10/2020
Nienke recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Vriendelijke bediening, lekker eten. Helaas...

Vriendelijke bediening, lekker eten. Helaas af en toe wat koud. Tocht?

Alphonse
Avis du: 10/10/2020
Alphonse recommande ce restaurant pour: Cadre trendy

Coronaproof goed geregeld...

Coronaproof goed geregeld

Cindy
Avis du: 07/10/2020
Cindy recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Pizza manzana is verrukkelijk! We missen wel...

Pizza manzana is verrukkelijk! We missen wel de lekkere espuma bij de koffie

date score