Avis pour Naturell

560 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.2
560 avis
date score
Walter
Avis du: 16/12/2018
Walter recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Omdat klasse, stijl, een schitterende keuken...

Omdat klasse, stijl, een schitterende keuken en een prachtbediening harmonieus samen gaan.

Guido
Avis du: 15/12/2018
Guido recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

het was zeer lekker !...

het was zeer lekker !

Francine
Avis du: 11/12/2018
Francine recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Lekker en verfijnd eten, bijpassende wijnen...

Lekker en verfijnd eten, bijpassende wijnen waren top, gezellige en ontspannen sfeer, correcte en uiterst vriendelijke bediening, mooi interieur, borden, bestekken, alles met groen- en houttoetsen, helemaal "naturel". Bovendien kwam chef Lieven Lootens himself, met zijn natuurlijke charme, aan elke tafel nog eens langs !

Daniel
Avis du: 02/12/2018
Daniel recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Aangenaam kader, vlotte en beleefde bediening...

Aangenaam kader, vlotte en beleefde bediening en vooral lekker eten. Mooi om die twee jonge chefs aan het werk te zien. De vergelijking met het Aards Paradijs is nooit veraf.

MONIKA V.
Avis du: 01/12/2018
MONIKA V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

De dame was hoffelijk die opdiende en het eten...

De dame was hoffelijk die opdiende en het eten was lekker.Voor herhaling vatbaar.Dank!

A. S.
Avis du: 28/11/2018
A. S. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Aangename ontvangst, zeer lekker menu, aangenam...

Aangename ontvangst, zeer lekker menu, aangename sfeer.

Anneleen
Avis du: 25/11/2018
Anneleen recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

heel lekker, origineel en gezellig! Minpunten:...

heel lekker, origineel en gezellig! Minpunten: er wordt automatisch een aperitief gesuggereerd zonder dat de prijs wordt vermeld of een kaart wordt gegeven zodat je kan kiezen. De aperitief was lekker maar bleek dan achteraf belachelijk duur (15 euro). Op dat moment voelden we ons een beetje opgelicht. Het dessert vond ik niet lekker (een vreemde brij in een pompoen). De overige gerechten waren overheerlijk!

Tom & Ann
Avis du: 25/11/2018
Tom & Ann recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Heerlijk eten...

Heerlijk eten

rik v.
Avis du: 25/11/2018
rik v. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Lekker gegeten vriendelijke bediening. Heerlijk...

Lekker gegeten vriendelijke bediening. Heerlijke amuses. Inrichting van restaurant vonden wij grappig maar wel beetje vreemd voor een restaurant van dit niveau. Prijs kwaliteit is goed omdat t allemaal erg lekker is en flinke porties maar blijft prijzig. Vooral 8 euro voor een fles water.

Liesbet
Avis du: 23/11/2018
Liesbet recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

Wij gingen op een woensdagavond eten. Jammer...

Wij gingen op een woensdagavond eten. Jammer genoeg toen ook een groep van 30 personen, waardoor ons tafeltje een beetje opging in de massa. Gevolg: we werden vergeten voor een hapje en de bediening was iets minder dan we gewoon zijn daar... Jammer, want de rekening was uiteraard wel dezelfde... Al bij al (gelukkig) wel lekker gegeten!!

date score