Avis pour Naturell

345 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.0
345 avis
date score
CarolineVan der Straeten
Caroline recommande ce restaurant pour:
Avis du  23/06/2017
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour RestoDays édition étoilée

Schilderijtjes om op te eten. Heerlijk voor...

Schilderijtjes om op te eten. Heerlijk voor de ogen en superlekker om te smaken. Zeker om terug te gaan!

BartGebruers
Bart recommande ce restaurant pour:
Avis du  23/06/2017
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour RestoDays édition étoilée

Aangenaam verrast !...

Aangenaam verrast !

Leo en CecileStoff - Van Haecke
Leo en Cecile recommande ce restaurant pour:
Avis du  22/06/2017
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour RestoDays édition étoilée

zeer lekker gegeten met prima wijn....

zeer lekker gegeten met prima wijn.

JanLebbe
Jan recommande ce restaurant pour:
Avis du  22/06/2017

Lekker eten, leuke setting, prijs kwaliteit...

Lekker eten, leuke setting, prijs kwaliteit top!

BobLeysen
Bob recommande ce restaurant pour:
Avis du  20/06/2017
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour RestoDays édition étoilée

We hebben genoten van de 3 gangen lunch! De...

We hebben genoten van de 3 gangen lunch! De bediening hield rekening met de vragen die we hadden (zoals alcoholvrij aperitief). Het enige minpuntje voor ons was de wachttijd tussen hoofdgerecht en dessert maar dat zal ons er niet van weerhouden om er terug langs te gaan.

EdmondVan der Haegen
Edmond recommande ce restaurant pour:
Avis du  19/06/2017
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour RestoDays édition étoilée

op het rustige terras, .Vrouw eet graag speciaa...

op het rustige terras, .Vrouw eet graag speciaal.Prijs viel mee...

AnneliesMaenhout
Annelies recommande ce restaurant pour:
Avis du  15/06/2017

Het menu was heel erg lekker en verzorgd, ook...

Het menu was heel erg lekker en verzorgd, ook de aangepaste wijnen waren heel fijn en gevarieerd. We hadden het geluk om buiten te kunnen eten in een heel mooi en gezellig kader. Een aanrader.

DaniëlleLagrou
Daniëlle recommande ce restaurant pour:
Avis du  15/06/2017

Het werd me aanbevolen als zeer lekker me een...

Het werd me aanbevolen als zeer lekker me een goede bediening en mooi kader. Ik werd op alle vlakken niet teleur gesteld in tegendeel, ik was aangenaam verrast. Mijn vriendin, die heel wat gewoon is, heeft zelfs een kaartje van uw restaurant gevraagd. Voor mij is dat eveneens een referentie. Ik wens u ,nog veel succes. Ik kom zeker, als de gelegenheid zich voordoet, nog terug. Verder zal ik ook uw restaurant aanbevelen.

PieterLafosse
Pieter recommande ce restaurant pour:
Avis du  29/05/2017

Met liefde voor het vak gemaakt, met liefde...

Met liefde voor het vak gemaakt, met liefde voor smaak gegeten.

Jan S.Swinkels
Jan S. recommande ce restaurant pour:
Avis du  28/05/2017

Zee kwaliteit was zeer goed , zeker een keer...

Zee kwaliteit was zeer goed , zeker een keer om terug te gaan . Enigste minpunt . Het eten kwam snel. Zeer snel . We wilden rustig lunchen . Maar super genoten.

date score