Avis pour Naturell

423 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Ecrire un avis
8.1
423 avis
date score
ingridvan de velde
ingrid recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 21/10/2017

Telkens is het bijzonder en top! We kwamen...

Telkens is het bijzonder en top! We kwamen al meerdere keren en kunnen dus vergelijken . De porties mochten iets kleiner zijn. Een ster zeker waard!ppm

Geert V.
Geert V. recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 13/10/2017

Zeer goede kwaliteit...

Zeer goede kwaliteit

Jean-Paul &Marie C.
Jean-Paul &Marie C. recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 13/10/2017

Voornamelijk voor de kwaliteit van het eten...

Voornamelijk voor de kwaliteit van het eten wat ons in de beginne stoorde was de hoge snelheid van service aperitief ontvangen en plots de eerste witte wijn!!! in de zetels zitten is blijkbaar niet zo comfortabel (je kan niet dichter bij de tafel!) tafel te druk voor het nemen v/d hapjes... uitleg over de verschillende gangen menu ging te snel en deels verloren door lawaai idem voor de voorgestelde wijnen jammer! maar we verlieten naturelle met een goed gevoel en is zeker een aanrader als je iets meer wil uitgeven naturelle!!! dank voor de goede bediening!

Arnaudde Clippele
Arnaud recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 13/10/2017

Eten was top!...

Eten was top!

SanneTimbermont
Sanne recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 13/10/2017

Het was heel lekker en zeer leuk. We kijken...

Het was heel lekker en zeer leuk. We kijken al uit naar een volgend bezoek

SabineGoormachtig
Sabine recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 13/10/2017

Zeer lekkere gerechten. Altijd kraakverse produ...

Zeer lekkere gerechten. Altijd kraakverse produkten. Vriendelijke bediening. Mooi, gezellig en rustgevend interieur. Gewoon Top! Ik zou het zeker aanraden bij iedereen.

FrankVan Overmeire
Frank recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 13/10/2017

Heel lekker eten maar te snel opgediend....

Heel lekker eten maar te snel opgediend.

VINCENTDE KERPEL
VINCENT recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 11/10/2017

Fijne, visueel uiterst aantrekkelijke en soms...

Fijne, visueel uiterst aantrekkelijke en soms gewaagde combinaties van ingrediënten - regelmatig uitgebreid met verschillende bereidingswijzen van dezelfde ingrediënten - steeds begeleid met uiterst smaakvolle sauzen en jus, met steeds hetzelfde eindresultaat: Schitterende gerechten en amuses waar je lang van na geniet ! Enige minpuntje: de begeleidende aangepaste wijnen zijn niet van hetzelfde superieure niveau als de gerechten. Het is er ook zeer gezellig zitten dankzij de open haard en de natuurhouten afwerking van tafels en interieur, en de inkijk in de (kraaknette) open keuken waarin je de bereiding van de gerechten mooi kan volgen Persoonlijk vind ik de vilten groenen bladeren als extra decoratie-touch wel een beetje kitscherig overkomen, maar dat is uiteindelijk slechts een detail in deze zalige eettempel.

Toon A.Ahsmann
Toon A. recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 09/10/2017

"Ontevreden" is te sterk uitgedrukt, beter...

"Ontevreden" is te sterk uitgedrukt, beter is "kritisch". Gerechten werden te snel opgediend. Getracht werd om dit bij te sturen, maar paste niet geheel in bedrijfskeuken model. Er moest dus even doorgegeten worden terwijl daar zeker nog geen behoefte aan was. Uiteindelijk werd er iets vertraagd, maar de keuken leek eerder even koning dan de klant. Dat viel dus tegen. Maar het eten en bediening waren verder prima.

date score