Avis pour Restaurant Pizzeria Di Massimo

70 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.9
70 avis
date score
Dirk
Avis du: 12/02/2017
Dirk recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het eten wat lekker en alles was goed behalve...

Het eten wat lekker en alles was goed behalve het feit dat de menukaarten niet voor iedereen het zelfde waren en 1 van ons vrienden niet gekregen heeft wat er gevraagd was.Er zat daartussen ook een prijsverschil van 19.50 € naar 24,00 €.Dat was het enige minpunt

Sabine
Avis du: 10/02/2017
Sabine recommande ce restaurant pour: Groupes

Boeking gemaakt via e-mail,werd bevestigd en...

Boeking gemaakt via e-mail,werd bevestigd en we stonden voor gesloten deur

Lea
Avis du: 08/02/2017
Lea recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Mooi kader. Vriendelijke en perfecte bediening...

Mooi kader. Vriendelijke en perfecte bediening. We komen zeker terug!

Jan
Avis du: 05/02/2017
Jan recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Heel lekker eten en zeer vriendelijke mensen....

Heel lekker eten en zeer vriendelijke mensen. Het interieur was aangenaam maar vooral mensen die met vol liefde en enthousiasme werken in het restaurant. We kozen voor een menu en komen zeker terug.

Albert
Avis du: 30/01/2017
Albert recommande ce restaurant pour: Couples

als je met twee personen bent plaatst men je...

als je met twee personen bent plaatst men je op zeer onaangename en veel te enge plaatsen niet voor herhaling vatbaar.

Karine
Avis du: 27/01/2017
Karine recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

het was superlekker, gezellig , de hele tijd...

het was superlekker, gezellig , de hele tijd door genieten , van het lekker eten en drinken, de leuke omgeving, de aangename bediening en het goede gezelschap ( maar daar hebben jullie geen verdienste aan) . Maandag ga ik weer uit eten met een vriendin, ik was van plan weer bij jullie te komen, helaas is het dan jullie sluitingsdag, maar ik kom zeker nog terug en ik maak reclame bij mijn vrienden

Nicole
Avis du: 22/01/2017
Nicole recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Vriendelijke ontvangst, bediening en voornaamst...

Vriendelijke ontvangst, bediening en voornaamste lekker eten en wijntje,Koffie een aanrader Ruim en gezellig interieur We komen zeker terug Nicole

tom d.
Avis du: 15/01/2017
tom d. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

aangename sfeer en lekker eten...

aangename sfeer en lekker eten

Joke R.
Avis du: 14/01/2017
Joke R. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vlotte service in een smaakvol interieur. Wij...

Vlotte service in een smaakvol interieur. Wij hadden een tafeltje met mooi zicht op de graslei, wat altijd leuk is. Mss enige mindere was dat de menukaart een stukje kleiner was dan wat op de site stond.

Marieke
Avis du: 09/01/2017

ZEER KLANTVRIENDELIJK GOED GEGETEN VOOR EEN...

ZEER KLANTVRIENDELIJK GOED GEGETEN VOOR EEN EERLIJKE PRIJS

date score