Avis pour Restaurant Pizzeria Di Massimo

127 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.2
127 avis
date score
IlseFrancq
0 Favoris
1 Avis
Avis du  16/03/2017
Ilse recommande ce restaurant pour:

We hebben een avondje heerlijk culinair genoten...

We hebben een avondje heerlijk culinair genoten in een prachtig kader. Het eten was tevens waaaaauw- lekker en de bediening was voortreffelijk: beleefd, vriendelijk en vlug! De ober aan ons tafel straalde werkvlijt uit en had enorm veel humor. We zijn met een goed gevulde maag en met een glimlach op de mond huiswaarts gegaan... Een aanrader! En voor herhaling vatbaar... Ilse

SylvaVan Ranst
0 Favoris
1 Avis
Avis du  16/03/2017
Sylva recommande ce restaurant pour:

Rustig kader - mooie ligging - goede service...

Rustig kader - mooie ligging - goede service en lekker eten. Misschien wel iets langer wachten alvorens het voorgerecht te serveren. Ons aperitiefglas was nog halfvol.

Bart R.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  15/02/2017
Bart R. recommande ce restaurant pour:

Italiaans karakter - mooi en modern interieur...

Italiaans karakter - mooi en modern interieur - lekker eten - prijs kwaliteit

Danny K.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  15/02/2017
Danny K. recommande ce restaurant pour:

Goede ontvangst Vlotte bediening en super vrien...

Goede ontvangst Vlotte bediening en super vriendelijk personeel. Rustig en lekker warm restaurant. Toiletten zijn proper Eten was overheerlijk Bedankt en we komen zeker terug

Dirk V.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  12/02/2017
Dirk V. recommande ce restaurant pour:

Het eten wat lekker en alles was goed behalve...

Het eten wat lekker en alles was goed behalve het feit dat de menukaarten niet voor iedereen het zelfde waren en 1 van ons vrienden niet gekregen heeft wat er gevraagd was.Er zat daartussen ook een prijsverschil van 19.50 € naar 24,00 €.Dat was het enige minpunt

Zara S.
0 Favoris
2 Avis
Avis du  10/02/2017
Zara S. recommande ce restaurant pour:

Boeking gemaakt via e-mail,werd bevestigd en...

Boeking gemaakt via e-mail,werd bevestigd en we stonden voor gesloten deur

LeaDe Greve
0 Favoris
3 Avis
Avis du  08/02/2017
Lea recommande ce restaurant pour:

Mooi kader. Vriendelijke en perfecte bediening...

Mooi kader. Vriendelijke en perfecte bediening. We komen zeker terug!

jan g.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  05/02/2017
jan g. recommande ce restaurant pour:

Heel lekker eten en zeer vriendelijke mensen....

Heel lekker eten en zeer vriendelijke mensen. Het interieur was aangenaam maar vooral mensen die met vol liefde en enthousiasme werken in het restaurant. We kozen voor een menu en komen zeker terug.

date score