Avis pour Restaurant Pizzeria Di Massimo

60 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.9
60 avis
date score
Sophie V.
Sophie V. recommande ce restaurant pour:
Avis du  16/07/2017

Vind het zeer onvriendelijk als we aangeven...

Vind het zeer onvriendelijk als we aangeven dat we om 1300 uur een tafel hebben gereserveerd en we om 12:45 geen gebruik van het toilet mochten maken. We geven aan, zijn er nu al, hebben om 1300 uur een tafel gereserveerd en we krijgen als antwoord: tot straks. Vandaar dat we ook niet bij jullie zijn gaan eten!!

KathleenDelplancke
Kathleen recommande ce restaurant pour:
Avis du  09/07/2017

Heel toffe bediening en lekker eten. Ontspannen...

Heel toffe bediening en lekker eten. Ontspannen gezellige sfeer en hondjes welkom.

LindaVan Couter
Linda recommande ce restaurant pour:
Avis du  07/05/2017

Lekker eten met leuk gezelschap in een leuk...

Lekker eten met leuk gezelschap in een leuk restaurant

FrankVan mossevelde
Avis du  03/05/2017

Was gesloten - ondanks bevestiging van reservat...

Was gesloten - ondanks bevestiging van reservatie.

IlseFrancq
Ilse recommande ce restaurant pour:
Avis du  16/03/2017

We hebben een avondje heerlijk culinair genoten...

We hebben een avondje heerlijk culinair genoten in een prachtig kader. Het eten was tevens waaaaauw- lekker en de bediening was voortreffelijk: beleefd, vriendelijk en vlug! De ober aan ons tafel straalde werkvlijt uit en had enorm veel humor. We zijn met een goed gevulde maag en met een glimlach op de mond huiswaarts gegaan... Een aanrader! En voor herhaling vatbaar... Ilse

SylvaVan Ranst
Sylva recommande ce restaurant pour:
Avis du  16/03/2017

Rustig kader - mooie ligging - goede service...

Rustig kader - mooie ligging - goede service en lekker eten. Misschien wel iets langer wachten alvorens het voorgerecht te serveren. Ons aperitiefglas was nog halfvol.

Bart R.
Bart R. recommande ce restaurant pour:
Avis du  15/02/2017

Italiaans karakter - mooi en modern interieur...

Italiaans karakter - mooi en modern interieur - lekker eten - prijs kwaliteit

Danny K.
Danny K. recommande ce restaurant pour:
Avis du  15/02/2017

Goede ontvangst Vlotte bediening en super vrien...

Goede ontvangst Vlotte bediening en super vriendelijk personeel. Rustig en lekker warm restaurant. Toiletten zijn proper Eten was overheerlijk Bedankt en we komen zeker terug

date score