Avis pour Restaurant Gillis

487 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Ecrire un avis
8.4
487 avis
date score
Akko V.Veenis
Akko V. recommande ce restaurant pour:
Avis du  25/09/2017

Heerlijke entrecotes en super klaargemaakt. Nie...

Heerlijke entrecotes en super klaargemaakt. Niet goedkoop maar je krijgt een heerijk stuk vlees. Leuk en goed personeel. Wij Komen zeker weer terug alswe in Gent zijn.

Gauthier V.Van Alboom
Gauthier V. recommande ce restaurant pour:
Avis du  24/09/2017

Dit restaurant was een openbaring door de manie...

Dit restaurant was een openbaring door de manier waarop de vleesgerechten waren bereid en de kwaliteit en smaak van het vlees, en de goede wijn die wordt aangeboden (ook bij het dessert). Een minpunt was het hautaine gedrag van de ober aan onze tafel, maar dat heeft de positieve beleving niet teniet gedaan; het zou anders wel perfect geweest zijn, nu bijna ...

Fiona D.
Fiona D. recommande ce restaurant pour:
Avis du  24/09/2017

Super bediening; super kwaliteit van wat je...

Super bediening; super kwaliteit van wat je in je bord krijgt; trendy; goede prijs-kwaliteit; gastronomisch; kindvriendelijk; zakelijk ... Ben al bij jullie geweest voor verschillende gelegenheden ... van 'zakelijk' tot 'familie' Het zit allemaal goed ! Doe zo verder ! Fiona

MennoBuyl
Menno recommande ce restaurant pour:
Avis du  23/09/2017

Beste vlees van Gent in no-nonsens kader. Vrien...

Beste vlees van Gent in no-nonsens kader. Vriendelijke bediening die je graag een woordje uitleg geeft. Maar je betaalt er wel een serieuze prijs voor, die ik iets té hoog vind. Zeker als ze het verkeerde voorgerecht brengen (wel zeer lekker :-) en je aperitief volledig vergeten zijn.

HansTielemans
Hans recommande ce restaurant pour:
Avis du  17/09/2017

Al enkele keren weekendje Gent geboekt speciaal...

Al enkele keren weekendje Gent geboekt speciaal om hier te gaan genieten. Zeer vriendelijke ontvangst met een aangenaam babbeltje aan de tafel. Heerlijk gegeten,lekker wijntje en mooi kader. We kijken al uit naar de volgende keer.

Wout V.Van Melle
Wout V. recommande ce restaurant pour:
Avis du  04/09/2017

Mijn zus is lactose-intolerant en Bram, die...

Mijn zus is lactose-intolerant en Bram, die ons die avond bediende, had alle begrip voor haar situatie en was meer dan begaan om met haar de juiste gerechten uit te kiezen. We hebben een smakelijke avond gehad!

Katelijne D.Devolder
Katelijne D. recommande ce restaurant pour:
Avis du  03/09/2017

Heel mooi kader, sober maar stijlvol. Het gekoz...

Heel mooi kader, sober maar stijlvol. Het gekozen

adolf d.deweirdt
adolf d. recommande ce restaurant pour:
Avis du  03/09/2017

Vlotte bediening...

Vlotte bediening

Tom H.Hasevoets
Tom H. recommande ce restaurant pour:
Avis du  03/09/2017

Super eten + bediening...

Super eten + bediening

BertKeuppens
Bert recommande ce restaurant pour:
Avis du  02/09/2017

Topadres voor carnivoren en goede service door...

Topadres voor carnivoren en goede service door Bram & co.

date score