Avis pour Restaurant Gillis

1589 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
9.0
1589 avis
date score
Stijn
Avis du: 29/06/2022
Stijn recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy

Uitgebreide wijnkaart, vriendelijke bediening,...

Uitgebreide wijnkaart, vriendelijke bediening, fantastisch vlees, leuk zitten op het vernieuwde terras,... Kortom the place to be in Vlaanderen of zelfs België wat mij betreft voor een lekker stuk vlees!

Johan
Avis du: 28/06/2022
Johan recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie

Was onze 1ste x. Zeer goed meegevallen. Perso...

Was onze 1ste x. Zeer goed meegevallen. Personeel attentvol, wijze sfeer en aankleding, alles heel netjes en vooral heeeeel lekker gegeten en gedronken. Hier komen we nog.

René
Avis du: 26/06/2022
René recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Wij komen 300 km gereden, om hier te eten....

Wij komen 300 km gereden, om hier te eten. Zaterdag, 25.07.2022 waren wij voor de 4.keer hier gast. Zoals iedere keer, een perfekte avond. Het team is super-vriendelijk, de sfeer top (misschien een beetje meer licht), het eten en de toebereiding uit de kunst. De prijzen zijn gemeten aan de kwaliteit volkomen OK. Deze selectie aan vlees vind je niet op iedere hoek, de facto ken ik geen hoek waar dit geboden wordt, en ik ken veel hoeken!! Houden zo !! Als het moet, zou ik ook 3000 KM rijden. We`ll be back !!

sylvie
Avis du: 26/06/2022
sylvie recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Mooi interieur, zeer vriendelijke bediening...

Mooi interieur, zeer vriendelijke bediening en heerlijke keuken. Alles is tot in de puntjes verzorgd: mooi servies, mooi gedresseerde borden, attente gastheer en gastdame. Kortom: zeer aangename ervaring!

Koen
Avis du: 25/06/2022
Koen recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het is niet enkel lekker eten, het is een terug...

Het is niet enkel lekker eten, het is een terug een belevenis doordat Bram ook echt aanwezig is voor zijn cliënteel. Schitterend.

Hotsy
Avis du: 24/06/2022
Hotsy recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Beste steaks ever! Super lekkere side dishes,...

Beste steaks ever! Super lekkere side dishes, gezellige sfeer, machtig personeel en kok. Alle ingredienten aanwezig voor een fantastische avond!

Philip
Avis du: 24/06/2022
Philip recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

the place to be voor een overheerlijk stuk...

the place to be voor een overheerlijk stuk vlees

Karim
Avis du: 22/06/2022
Karim recommande ce restaurant pour: Gastronomie

Eten, kader, bediening allemaal topkwaliteit...

Eten, kader, bediening allemaal topkwaliteit

Ann
Avis du: 21/06/2022
Ann recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Heerlijk vlees. Goede service en bediening....

Heerlijk vlees. Goede service en bediening. Mooi kader zowel binnen als op terras. Totaalbeleving was super

Henry
Avis du: 20/06/2022
Henry recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie

Erg mooi restaurant, eten werd geserveerd in...

Erg mooi restaurant, eten werd geserveerd in sfeervolle binnentuin. Erg goed eten en goede wijnaanbod en vriendelijke persoonlijke bediening. Aanrader!

date score