Avis pour Restaurant Gillis

1209 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.9
1209 avis
date score
jelle
Avis du: 27/01/2020
jelle recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner

Heel lekker, vriendelijk personeel. Alleen...

Heel lekker, vriendelijk personeel. Alleen toch erg duur voor wat het is. Slaatje 4.5 euro, water 10 euro... En ook de inrichting vind ik wat minder gezellig, maar dat is persoonlijk natuurlijk!

Johan
Avis du: 27/01/2020
Johan recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

heel vriendelijk en familiaal lekker vleesmenu...

heel vriendelijk en familiaal lekker vleesmenu

Pieter
Avis du: 26/01/2020
Pieter recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

eten en bediening top, biefstuk voor 2 pers...

eten en bediening top, biefstuk voor 2 pers 172€ (!) zonder voorafgaande verwittiging...voel me wel beetje geringeloord...

Mary
Avis du: 26/01/2020
Mary recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner

Hoewel alle tafels bezet waren was er genoeg...

Hoewel alle tafels bezet waren was er genoeg aandacht voor iedereen. En het eten was perfect

Felicia
Avis du: 26/01/2020
Felicia recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner

Ik had jullie stoofvlees besteld en die was...

Ik had jullie stoofvlees besteld en die was vreselijk taai. Het vlees was heel erg droog en ik moest heel lang kauwen op één stukje. Ik vond het ook jammer dat er geen sausje bij de frietjes werd geserveerd en bij de entrecote van mijn partner was er jammer genoeg geen slaatje voorzien.

Bert
Avis du: 25/01/2020
Bert recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

De wijn stond veel te koud ....

De wijn stond veel te koud .

Sarah
Avis du: 25/01/2020
Sarah recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Fantastisch eten, goede ontvangst, lekkere...

Fantastisch eten, goede ontvangst, lekkere wijn en vriendelijke bediening

Tom
Avis du: 24/01/2020
Tom recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Fantastisch lekker vlees, verse frietjes en...

Fantastisch lekker vlees, verse frietjes en sla erbij, plus ook nog 3 warme sausjes. Een echte aanrader voor vleesliefhebbers. Aangenaam kader en zeer attente bediening er bovenop!

Benedikte
Avis du: 20/01/2020
Benedikte recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Beste, De mensen die ons bedienden waren bijzon...

Beste, De mensen die ons bedienden waren bijzonder vriendelijk. Het eten was heerlijke en de wijn was met zorg gekozen naar onze wens. Proficiat!

Hilde
Avis du: 20/01/2020
Hilde recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy

Heel vriendelijke bediening. Het eten was super...

Heel vriendelijke bediening. Het eten was superlekker, wel royale porties......

date score