Avis pour Gillis

829 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
9.0
829 avis
date score
SabineNeirynck
0 Favoris
1 Avis
Avis du  21/04/2017
Sabine recommande ce restaurant pour:

Ik vond het een unieke gelegenheid om entrecote...

Ik vond het een unieke gelegenheid om entrecote van verschillende runderen te proeven.

AnoukVan Hoorde
0 Favoris
1 Avis
Avis du  21/04/2017
Anouk recommande ce restaurant pour:

alles klopt. Het kwaliteit van het vlees was...

alles klopt. Het kwaliteit van het vlees was volgens de verwachtingen. Het kader is vlot en toch zakelijk. De bediening is vriendelijk, joviaal, attent, .. Je kan er voor elk soort van diner terecht. first date, in groep met vrienden, zakelijk, .. Een aanrader. Wij zijn fan.

MartineVan de walle
0 Favoris
1 Avis
Avis du  17/04/2017
Martine recommande ce restaurant pour:

Met vrienden uit Antwerpen een top avond gehad...

Met vrienden uit Antwerpen een top avond gehad waren supertrevreden over kwaliteit van het vlees Graag Zou Hij ook de nieuwsmails van gillis ontvangen Verlindenpascal@live.be Groetjes aan anneke Lucas van Martine en Didier

JustinWeik
0 Favoris
1 Avis
Avis du  17/04/2017
Justin recommande ce restaurant pour:

Quality and food were great!! We will definitel...

Quality and food were great!! We will definitely be back!

HugoVan Damme
0 Favoris
1 Avis
Avis du  16/04/2017
Hugo recommande ce restaurant pour:

Aangenaam rustig, niettegenstaande bomvol resta...

Aangenaam rustig, niettegenstaande bomvol restaurant. 'Gilissen' is een echte aanrader.

BertSchotpoort
0 Favoris
1 Avis
Avis du  15/04/2017
Bert recommande ce restaurant pour:

Leuke tafel bij het raam! Mijn man koos als...

Leuke tafel bij het raam! Mijn man koos als voorgerecht tartaar van piemontese en als hoofdgerecht een Italiaanse chianina, uitstekend medium gebakken! Zelf genomen als voorgerecht, asperge met secreto en een hoofdgerecht ossobuco, geweldig lekker. Een fles rode wijn van de Rhône. Absoluut heerlijk gegeten! Vriendelijk, service en kwaliteit!

EvyDanneels
0 Favoris
1 Avis
Avis du  15/04/2017
Evy recommande ce restaurant pour:

Lekker eten, gezellig zitten en heel vriendelij...

Lekker eten, gezellig zitten en heel vriendelijke bediening. Wij komen met heel veel plezier binnenkort eens terug.

JanRaats
0 Favoris
1 Avis
Avis du  15/04/2017
Jan recommande ce restaurant pour:

Heerlijk gegeten en zeer vriendelijke bediening...

Heerlijk gegeten en zeer vriendelijke bediening

FlorianSteelant
0 Favoris
1 Avis
Avis du  15/04/2017
Florian recommande ce restaurant pour:

Kwaliteit vlees - royale proporties - vriendeli...

Kwaliteit vlees - royale proporties - vriendelijkheid - stijlvol interieur

date score