Avis pour Nam Jai

Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
date score
placeholder
Glenn
Avis du: 12/11/2018
Glenn recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Heel lekker eten in een aangenaam restaurantje....

Heel lekker eten in een aangenaam restaurantje. Alsook zeer vriendelijke bediening! Zeker een aanrader!

Laurette
Avis du: 03/11/2018
Laurette recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Heel lekker en gezellig !...

Heel lekker en gezellig !

Sven
Avis du: 27/10/2018
Sven recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Heel vriendel...

Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Heel vriendelijke bediening. Zeer lekker gegeten!

Stephen M.
Avis du: 27/10/2018
Stephen M. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Lovely good food, really nice cosy restaurant....

Lovely good food, really nice cosy restaurant. Was full so had a warm vibe during our visit. Would def go back.

Chris
Avis du: 21/10/2018
Chris recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Zeer vriendelijke mensen. Lekker. Gezellig...

Zeer vriendelijke mensen. Lekker. Gezellig interieur. Goede prijs-kwaliteit. Top gewoon.

Verbanac L.
Avis du: 19/10/2018
Verbanac L. recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Het was zeer lekker. Wij komen zeker terug....

Het was zeer lekker. Wij komen zeker terug. Goede kwaliteit, goede prijzen, speciale sfeer: perfecte avond. Bedankt.

Elvira H.
Avis du: 12/10/2018
Elvira H. recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Gezellig interieur, vriendelijke bediening...

Gezellig interieur, vriendelijke bediening en eten was TOP!

Alex
Avis du: 07/10/2018
Alex recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Delicious food, fast and friendly service on...

Delicious food, fast and friendly service on an extremely busy Saturday.

Tom
Avis du: 06/10/2018
Tom recommande ce restaurant pour: Couples

Steeds lekker eten en een vriendelijke bedienin...

Steeds lekker eten en een vriendelijke bediening.

Petra
Avis du: 22/09/2018
Petra recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Wij hebben er heel lekker gegeten. En wij komen...

Wij hebben er heel lekker gegeten. En wij komen zeker terug. De kip met kokosmelk was heerlijk. Ook de scampies met groenten waren zeer lekker. Mijn vader is nu ook fan van Nam Jai.

date score