Avis pour Osteria Al Sikulo

29 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
9.0
29 avis
date score
Anouk E.
Avis du: 08/03/2019
Anouk E. recommande ce restaurant pour: Groupes

Al 2 maal lekker gegeten in dit restaurant. We...

Al 2 maal lekker gegeten in dit restaurant. We werden er telkens ook vriendelijk bediend.

Stephan
Avis du: 07/03/2019
Stephan recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Heerlijk authentieke keuken! Genoten van alles,...

Heerlijk authentieke keuken! Genoten van alles, zeer lekkere rode biowijn op de kaart. Een bezoek waard

Katrien B.
Avis du: 18/02/2019
Katrien B. recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Zeer gezellig restaurantje met overheerlijke...

Zeer gezellig restaurantje met overheerlijke gerechten en wijn. Niet goedkoop, maar wel de échte Siciliaanse keuken! Een échte aanrader.

Dirk
Avis du: 14/02/2019
Dirk recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

En passant heb ik dit restaurantje ontdekt......

En passant heb ik dit restaurantje ontdekt... 's avonds thuisgekomen heb ik dat aan mijn gezegd … en gereserveerd. Het is een echte aanrader! We hebben de degustatiemenu genomen : mijn man met vlees en ik met vis. Allebei waren ze zeer lekker, allemaal verse ingrediënten, lekkere sauzen en smaken die typisch zijn voor de Siciliaanse keuken. Heel vriendelijke uitbaters, goede bediening en service. We gaan zeker terug :)

Mireille D.
Avis du: 10/02/2019
Mireille D. recommande ce restaurant pour: Groupes

Top bediening en lekker eten! Aanrader!...

Top bediening en lekker eten! Aanrader!

alex P.
Avis du: 20/01/2019
alex P. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het bezoek is zoals verwacht verlopen. Lekker,...

Het bezoek is zoals verwacht verlopen. Lekker, knus en zeer goede prijs-kwaliteit verhouding met een leuke professionele bediening. een aanrader ! Alex Persijn

Jan
Avis du: 20/01/2019
Jan recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Bijzondere Siciliaanse gerechten met verse...

Bijzondere Siciliaanse gerechten met verse producten.

Annemie
Avis du: 28/12/2018
Annemie recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker gegeten. Vriendelijke bediening Goede...

Lekker gegeten. Vriendelijke bediening Goede verhouding prijs kwaliteit Eenvoudig maat gezellig

Jan
Avis du: 15/12/2018
Jan recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Ottime e deliciose ricette......

Ottime e deliciose ricette...

Sonia
Avis du: 14/11/2018
Sonia recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie

Heel gezellig kader, vriendelijke en gastvrije...

Heel gezellig kader, vriendelijke en gastvrije bediening, goeie uitleg rondom de gerechten, lekkere en originele gerechten. Een leuk en lekker adresje om de Siciliaanse keuken te ontdekken. We komen zeker nog eens terug.

date score