Avis pour Osteria Al Sikulo

69 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
9.0
69 avis
date score
Issa
Avis du: 04/10/2020
Issa recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Slechte service. Gerechten waren helemaal niets...

Slechte service. Gerechten waren helemaal niets speciaal, heel basic. Bovendien was het voorgerecht veel te zout en het hoofdgerecht droge pasta zonder iets van saus.

Ann
Avis du: 06/09/2020
Ann recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het was onze eerste keer, maar hebben genoten....

Het was onze eerste keer, maar hebben genoten. Heel vriendelijke bediening en lekker gegeten. Wij gaan zeker terug.

Chris
Avis du: 04/09/2020
Chris recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Super vriendelijk ,goede bediening en bovenal...

Super vriendelijk ,goede bediening en bovenal zeer lekker met het gebruik van verse producten !

Van Herp
Avis du: 29/08/2020
Van Herp recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Fantastisch! We stapten binnen en hadden onmidd...

Fantastisch! We stapten binnen en hadden onmiddelijk een vakantiegevoel! En zooo lekker!

Aline
Avis du: 28/08/2020
Aline recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Nous avons passé un excellent moment, nous...

Nous avons passé un excellent moment, nous nous sommes évadés en Italie le temps d'un repas, accueil chaleureux, cuisine goûteuse, rien à redire nous reviendrons

Josefien
Avis du: 24/08/2020
Josefien recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Super vriendelijke bediening en heel lekker...

Super vriendelijke bediening en heel lekker en vers eten!!

Geert
Avis du: 13/08/2020
Geert recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Zalig adresje !! No-nonsense, maar fijne Sicili...

Zalig adresje !! No-nonsense, maar fijne Siciliaanse keuken met op en top vriendelijke bediening.

Frank
Avis du: 13/08/2020
Frank recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Great food and friendly staff....

Great food and friendly staff.

Ignace
Avis du: 01/08/2020
Ignace recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

lekkere, originele bereidingen, leuk kader...

lekkere, originele bereidingen, leuk kader en een bijzonder vriendelijke bediening maken het verschil

Tom
Avis du: 23/07/2020
Tom recommande ce restaurant pour: Couples

Heel gezellig Italiaans restaurantje. Eten...

Heel gezellig Italiaans restaurantje. Eten en bediening waren top

date score