Avis pour Brasserie Courant D'eau

134 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.9
134 avis
date score
Stefaan
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 11/10/2020
Stefaan recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Het eten en de huiswijn waren lekker. We zijn...

Het eten en de huiswijn waren lekker. We zijn goed onthaald en de mensen waren zeer vriendelijk. Er heerste een aangename sfeer en de bediening was correct. Alles was er netjes.

lydia
Avis du: 09/10/2020
lydia recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten en goed bediening...

Lekker eten en goed bediening

Kathleen
Avis du: 02/10/2020
Kathleen recommande ce restaurant pour: Groupes

Gewoon super lekker...

Gewoon super lekker

Helga
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 03/08/2020
Helga recommande ce restaurant pour: Couples

we hebben lang moeten wachten op ons eten....

we hebben lang moeten wachten op ons eten. Ik had aangegeven dat er iemand glutenintolerant was en daarmee werd totaal geen rekening gehouden en het hoofdgerecht was koud en uitgedroogd.

Els
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 27/07/2020
Els recommande ce restaurant pour: Couples

Menu van de chef bleek een tomatensoep, BBQ...

Menu van de chef bleek een tomatensoep, BBQ en crème brûlée te zijn. De bbq was ondermaats en het vlees niet uitgebakken. De crème brûlée echt niet lekker. Tijdens het diner werd luide live muziek gespeeld waardoor een normaal gesprek onmogelijk werd. Op basis van voorgaande ervaringen met Restodays had ik een hoger niveau van keuken verwacht.

Martine
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 26/07/2020
Martine recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner

Echt eten voor een hotel . Geen finesse . Zeker...

Echt eten voor een hotel . Geen finesse . Zeker geen aanrader

Verloo
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 23/07/2020
Verloo recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner

Lekkere eerlijke keuken, vriendelijke bediening...

Lekkere eerlijke keuken, vriendelijke bediening

luc
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 23/07/2020
luc recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Ontvangst ok. Soep ok Mossels ok Hoofdgerecht:...

Ontvangst ok. Soep ok Mossels ok Hoofdgerecht: groenten aangebrand. Wijnen ok. Aperitief maison niet zo lekker. Prijs ok. Algemeen kwaliteit gewone restaurant niks specials In de keuken niemand draagt mondmasker.

Carine
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 21/07/2020
Carine recommande ce restaurant pour: Groupes

Op de eerste plaats hebben we een menu besteld...

Op de eerste plaats hebben we een menu besteld van 30 euro per persoon, als we de rekening hebben gevraagd, kwam het op 48 euro per persoon, 4 gangen inplaats van drie, de tweede gang waren een stuk of 10 mosselen in een potje, daar moet ge dan 18 euro per persoon voor bij betalen, gewoon schandalig.we hebben ook niet gevraagd om 4 gangen te eten, het werd gewoon op tafel gezegd en geserveerd.2 flessen wijn die er niet waren geen tamboer want co was op 4 keer moeten vragen om een flesbruiswater te brengen enz...

Marc
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 20/07/2020
Marc recommande ce restaurant pour: Groupes

De menu op internet kwam niet overeen met de...

De menu op internet kwam niet overeen met de geserveerde gerechten. Lange wachttijden voor 3 simpele gangen. Degoutante paëlla: rubberachtig, koud en onsmaakvol, harde kippenboutjes. geen sausje bij de gefrituurde calamares verkeerde dranken geserveerd. Was zijn geld niet waard!

date score