Avis pour Volta

6 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.5
6 avis
date score
placeholder
Koen
Avis du: 16/02/2018
Koen recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner

Valentijn hel

Er zijn 2 avonden in het jaar waar je restaurants beter vermijdt: valentijn en oudejaar. Je krijgt een fixed menu, waar je veel te veel geld voor betaalt. Helaas verjaart mijn vrouw op valentijn en zijn we genoodzaakt om dit te ondergaan. Andere jaren vonden we goede oplossingen, dit jaar belandden we bij Volta, een vergissing van formaat, zo bleek. Als je €84 vraagt voor een menu, dan verwacht je niet dat je in een achteraf zaaltje met de gezelligheid van een schoolrefter geduwd wordt, met dramatisch slechte service, zeer middelmatig eten en 3u te moeten luisteren naar the best of Enya. Er is eigenlijk niets goed gelopen die avond. Bij het onthaal werden we afgeblaft op de vraag om nog iets te kunnen drinken in de bar, maar moesten dan wel 20 minuten aan tafel wachten en uiteindelijk zelf vragen om een aperitief te mogen bestellen, eten serveren zonder bestek, dat we dan opnieuw moesten vragen, eten dat rommelig en bij momenten veel te zout was, de rekening die niet klopte en dat allemaal à €84/pp. Een goede raad voor de mensen van Volta: als jullie dit volume niet aankunnen, doe dit dan niet, nu heb je een pak ontevreden klanten gekweekt, want niemand om ons heen was hier blij mee.

Jelle
Avis du: inconnu
Jelle recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie

Prachtige setting

Volta is, met zijn industrieel interieur met luxe accenten, het mooiste restaurant van Gent. En ook het culinaire niveau is hoog. Elke gang is mooi gepresenteerd, de natuurlijke smaken zijn doordacht op elkaar afgestemd en er is aandacht voor textuurverschillen. Vooral het hoofdgerecht is het vermelden waard: wilde eend met butternut en cassis. De wilde eend heeft een perfecte cuisson en wordt vergezeld van butternut in de vorm van een zalfje en enkele fijne rauwe plakjes. De aandacht wordt echter - volledig terecht - gestolen door een plak gebakken eendenlever, waarvan de term ‘boterzacht’ deze plak in kwestie nog onrecht aan zou doen. Qua totaalervaring hoeft Volta in Gent voor weinigen onder te doen. Heerlijke gerechten, verzorgde borden, professionele bediening en een prachtige setting: meer moet dat echt niet zijn. Voor een uitgebreide recensie zie http://gentfood.blogspot.com/2016/10/volta.html.

placeholder
Bertrand
Avis du: inconnu

Alles goed

Niks dan goeds te melden over Volta. Bediening was echt heel vriendelijk en persoonlijk. Het eten was ongelooflijk lekker en de presentatie van de borden was een juweeltje. Prachtig interieur met een gezellige sfeer. Prijs aan de hoge kant, maar je krijgt er waar voor.

wim
Avis du: inconnu

toprestaurant met indrukwekkend kader, maar...

toprestaurant met indrukwekkend kader, maar daar blijft het niet bij, topbediening en superlekker eten, heerlijke aperitieven bovenaan en dan tafelen in "de centrale"beneden, superlekker, dan toch 1 opm; vrij kleine porties (wij hadden er geen last van omdat we kozen voor het 4 gangen menu en mijn maat ook nog het extra kaasassortissement trakteerde!), maar een aanrader, topklasse!

Deneef
Avis du: inconnu

Na zovele bezoeken,steeds uitstekend,de krachtc...

Na zovele bezoeken,steeds uitstekend,de krachtcentrale draait op volle toeren en verlicht gans Gent. Een dikke proficiat voor iedereen en zeker aan de uiterst attente chef.

Deneef
Avis du: inconnu

Van bij het begin was het hier raak. Volta...

Van bij het begin was het hier raak. Volta is een van de weinige restaurants die (haast) geen groeipijnen heeft gekend.De sfeer,het doet mij zo denken aan "Tate Moderm" in London. Fantastisch.En wat te zeggen van de kwaliteit van de keuken? Uniek,de gentenaar zal hier wel even aan moeten wennen maar zo een Lunch voor 22€ ongelooflijk. Misschien toch dit het toestel "Wine by de Glass" is moordend voor de wijn. Zeg nu zelf ,wijn met een schuimlaag is barbaars.Leve het flesje wijn,vakkundig opgediend,hier ook een pluim voor de bediening.

date score