Avis pour De Lekebek

44 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
9.3
44 avis
date score
Luc
Avis du: 26/08/2018
Luc recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Zeer lekker eten en vriendelijke bediening....

Zeer lekker eten en vriendelijke bediening. Ook de begeleidende wijntjes waren lekker

daniel
Avis du: 13/08/2018
daniel recommande ce restaurant pour: Couples

gewoon lekker eten voor zijn prijs....

gewoon lekker eten voor zijn prijs.

Eric
Avis du: 16/07/2018
Eric recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie

1. Vooreerst omdat kwaliteit, versheid en berei...

1. Vooreerst omdat kwaliteit, versheid en bereiding vd ingredienten tot in de détail 200% is. 2. Je er eet en praat in een aangename en ruime ruimte (ook al is die niet groot) : je privé is gegarandeerd. 3. Rustige bediening : tijd voor een babbel (en daarom ga je meestal gaan eten, dat is een sociaal gebeuren) , zonder dat het ook te lang duurt. Een kunst die nt veel resto's verstaan.

Rosa H.
Avis du: 28/02/2018
Rosa H. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

kwaliteit super bediening en ook heel lief...

kwaliteit super bediening en ook heel lief Marijke van Gistel.Ze tovert het fijnste op je bord ..

Martin
Avis du: 17/02/2018
Martin recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Keuken met lokale producten in een verrassende...

Keuken met lokale producten in een verrassende presentatie. Al jaren een garantie voor betaalbare gastronomie. Unieke ligging in de weidse vlakte van de Westhoek.

Heleen
Avis du: 10/02/2018
Heleen recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Heerlijk eerlijk en verse gerechten met een...

Heerlijk eerlijk en verse gerechten met een persoonlijke toets van de chef. Wij komen terug!

Karen V.
Avis du: 11/12/2017
Karen V. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Het is er altijd lekker en ze zijn er vriendeli...

Het is er altijd lekker en ze zijn er vriendelijk

Ann D.
Avis du: 11/12/2017

Geen restaurantbezoek mogelijk geweest. Ontevr...

Geen restaurantbezoek mogelijk geweest. Ontevreden over het reservatiesysteem en ontgoocheld Telefonisch contact hebben om tijdig te reserveren was onmogelijk. Wel via de website reserveren. Bevestiging gekregen ivm reservatie 2 personen lunch op 10 dec, verjaardagslunch, via de website reservatie aanvraag. De dag nadien werd ik door mevrouw opgebeld dat er geen tafel meer beschikbaar was en de reservatie ongeldig was door het systeem en de realiteit die verschillend waren. Ze excuseerde zich wel. Waarom dan de optie reserveren via de website aanhouden, vraag ik me dan af als het niet betrouwbaar is voor de klant. Verveldend vond ik het wel. Het was een verjaardagskado aan een 89 jarige. Toch bijzonder. Jammer. Menselijk contact is nog steeds het beste en het makkelijkste. Direct duidelijkheid.

Martine B.
Avis du: 20/11/2017
Martine B. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zeer lekker eten, hartelijke bediening, geen...

Zeer lekker eten, hartelijke bediening, geen liflafjes maar toch verfijnd en mooi gedoseerd. Lekkere alternatieven voor alcohol.

jean-paul k.
Avis du: 07/11/2017
jean-paul k. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

heel vriendelijk heel gezellig en heel lekker...

heel vriendelijk heel gezellig en heel lekker om te gaan eten

date score