Avis pour Chaflo & Co

2168 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.5
2168 avis
date score
Gert
Avis du: 15/02/2020
Gert recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Erg teleurstellend! Valentijnsmenu: elke maalti...

Erg teleurstellend! Valentijnsmenu: elke maaltijd heeft hetzelfde karakter, de soep is bijna koud, de helft van de kokkels is leeg en zit ook niet in de saus. Ik kreeg de hoofdmaaltijd zonder saus en de helft van de vis ontbrak ook. Toen ik naar de saus vroeg, kreeg ik dezelfde saus als bij de kokkels. Gelukkig kregen we wat broed zodat we onze maag konden vullen. Het dessert was ok. Ik verwachtte iets gedenkwaardigs. Een verspilling van 150 euro.

Jacob
Avis du: 12/09/2018
Jacob recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie

Een maand tevoren gereserveerd voor een belangr...

Een maand tevoren gereserveerd voor een belangrijke ontmoeting. De ontvangst was bijzonder onhoffelijk en onbeleefd. Zijn weggegaan en bij de buurman gaan eten.

Denis
Avis du: 18/08/2019
Denis recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

prijs/kwaliteit van het voedsel is ondermaats...

prijs/kwaliteit van het voedsel is ondermaats (en is helaas niet de eerste maar deze keer echt wel de laatste keer geweest) te lange wachttijd tussen voor- en hoofdgerecht en dat omdat men blijkbaar niet investeert in de keuken noch personeel maar wel in nieuwe hippe bijzaken waar er dankzij drank vermoedelijk meer mee te verdienen valt begrijpelijk maar spijtige zaak want het eten trekt op niks tip: verander uw etablissement gewoon in een wijnbar en de obligate tapas en er zal weinig tot geen kritiek meer komen of verminder uw prijzen van het eten drastisch zodat het overeenstemt met de kwaliteit maar ja oh ja, de messen snijden amper, ook daar in investeren zou aangewezen zijn, en er was een serviet duidelijk niet proper (die weliswaar onmiddellijk werd vervangen maar toch) ps: positieve noot was de bediening die zeer vriendelijk was

Eva
Avis du: inconnu

Als je snel wilt eten

Bediening huppelt constant rond de tafels, eten volgt in een zeer snel tempo.Eten tegen de klok, als of je weer zo snel mogelijk buiten moet. Geen aanrader, zal nooit meer terug komen, en geen reclame hiervoor maken.

peter
Avis du: 15/03/2020

Wij hebben niet kunnen gaan door de maatregelen...

Wij hebben niet kunnen gaan door de maatregelen omtrent het coronavirus ,als dit achter de rug is zijn we zeker van plan de draad terug op te pakken voor een bezoekje/etentje .Alvast sterkte aan het team van 'Chaflo' in deze moeilijke tijden.

Edwin
Avis du: 04/01/2020

Zeer lang wachten...

Zeer lang wachten

Filip
Avis du: 02/11/2019

Heel lang moeten wachten om bediend te worden...

Heel lang moeten wachten om bediend te worden en heel weinig truffel op de pasta

Tine
Avis du: 29/10/2019
Tine recommande ce restaurant pour: Couples

vriendelijke bediening, maar het eten was onder...

vriendelijke bediening, maar het eten was ondermaats.

Eddy
Avis du: 10/08/2019
Eddy recommande ce restaurant pour: Groupes

Opnemen wat wij wilden eten moest vlug gaan!...

Opnemen wat wij wilden eten moest vlug gaan! maar Mooie portie Prijs / kwaliteit eveneens oké en vriendelijke bediening

Stefaan
Avis du: 28/07/2019
Stefaan recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner

Bij de menukeuze bleken de mogelijkheden (combi...

Bij de menukeuze bleken de mogelijkheden (combinaties) per tafel veel beperkter dan wat geantwoord werd op vragen die ik vooraf per mail had gesteld. De drank bij de gerechten werd pas opgenomen toen het voorgerecht werd opgediend. Daarbij werd één consumptie gewoon vergeten en pas opgediend toen ik hieraan herinnerde en mijn voorgerecht reeds op was. In de (witte) wijn zaten vliegjes. Gelukkig werden de glazen verwisseld. Het visgerecht zag er mooi uit, maar de linzen waren net niet gaar en het gerecht had weinig smaak.

date score