Avis pour Chaflo & Co

2168 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.5
2168 avis
date score
Luc
Avis du: 29/02/2020
Luc recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Lekkere menu chaflo gegeten met de zeer lekkere...

Lekkere menu chaflo gegeten met de zeer lekkere huiswijn. Perfecte service en zee vriendelijk personeel.

hilde
Avis du: 28/02/2020
hilde recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

Allereerst een uitmuntende keuken, vervolgens...

Allereerst een uitmuntende keuken, vervolgens we zaten knus, gezellig en intiem, een heel vlotte en vriendelijke bediening. We hebben genoten van ons etentje en komen zeker terug.

Frank
Avis du: 28/02/2020
Frank recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Lekkere lunch met vlotte bediening. Eén minpunt...

Lekkere lunch met vlotte bediening. Eén minpuntje was een lang haar in voorgerecht maar dit werd met de nodige excuses zonder probleem omgewisseld met een vers bord, zoals het hoort.

Shauni
Avis du: 25/02/2020
Shauni recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Super lekker qua eten en gezellig om te zitten...

Super lekker qua eten en gezellig om te zitten

Joris
Avis du: 23/02/2020
Joris recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Had pensioenfeestje ùet 16 personen , alles...

Had pensioenfeestje ùet 16 personen , alles verliep volgens plan , eten en wijn waren lekker de bediening was zeer goed en aangenaam . dank aan Ilse en collega die ons gans de avond bediend hebben , gasten waren vol lof , doet deugd deze echo's te horen van je genodigden . Voor herhaling vatbaar .

Veerle
Avis du: 22/02/2020
Veerle recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie

Heel erg genoten van het lekkere eten en het...

Heel erg genoten van het lekkere eten en het mooie kader en de prima bediening.

Piet
Avis du: 22/02/2020
Piet recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Voor 85% tevreden: eten was OK, mooi kader,...

Voor 85% tevreden: eten was OK, mooi kader, personeel OK. Doch hadden we een opmerking gegeven ivm de bediening: we vonden het een beetje jammer dat de aperitiefwijn en wijn geserveerd bij eten in hetzelfde glas moest geschonken worden, ook dat de wijn gewoon op tafel gezet werd, en wij zelf moesten uitschenken (of is het concept zo bij jullie ???). 2x werd er langsgekomen om aperitief op te nemen, hebben we gemeld bij 2de keer dat wij al besteld hadden, idem voor de koffie. We weten wel dat het druk was: maar misschien betere afspreken met elkaar.

Vanessa
Avis du: 22/02/2020
Vanessa recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Zeer lekker, vriendelijk en gezellig!...

Zeer lekker, vriendelijk en gezellig!

Iris
Avis du: 22/02/2020
Iris recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie

De gerechten waren lekker. Vriendelijke bedieni...

De gerechten waren lekker. Vriendelijke bediening

Etienne
Avis du: 21/02/2020
Etienne recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Lekker klaargemaakte menu, vriendelijk en vlott...

Lekker klaargemaakte menu, vriendelijk en vlotte bediening, gezellig zitten.

date score